EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36111 tot 36115 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 18 maart 2013

CBS: ouderen steeds vaker werkloos

Ouderen die graag willen werken, slagen er steeds vaker niet in om een baan te vinden.

Ouderen die graag willen werken, slagen er steeds vaker niet in om een baan te vinden.

Vorig jaar waren er 143.000 ouderen van 55 tot 65 jaar die geen werk voor 12 uur of meer per week hadden, maar dat wel zouden willen. Dat waren er 21.000 meer dan een jaar eerder, blijkt uit maandag gepubliceerde cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 18 maart 2013

Regering wil databank met alle informatie van spaarders

De regering-Di Rupo wil paal en perk stellen aan belastingontwijking op spaarboekjes. Eén van de voorstellen die op tafel van het begrotingsconclaaf liggen, is de oprichting van een gegevensregister dat aangeeft hoeveel boekjes we hebben en wat er op staat. Het idee stoot op verzet van de liberalen, omdat het de deur openzet voor een vermogenstaks, zo schrijft de krant Het Laatste Nieuws.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 18 maart 2013

M5 van Grillo wordt grootste partij in Italië

Beppe Grillo is sinds de Italiaanse verkiezingen het gezicht geworden van de anti-euro campagne. Zijn partij, de 5 sterren beweging (M5S), wist vanuit het niets 25 % van de stemmen te behalen. Zijn tegendraadse houding, hij spreekt niet met de pers en wil niet mee onderhandelen, leek hem parten te kunnen spelen, maar niets is minder waar volgens een recente poll.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 18 maart 2013

Voormalige voorzitter Bank van Cyprus krijgt bonus van 2 miljoen euro mee

Terwijl de kleine Cypriotische spaarder mee moet opdraaien voor de roekeloze handelingen van de lokale banken heeft de Bank of Cyprus beslist om zijn voormalige CEO Andreas Eliades 2 miljoen euro in compensatie mee te geven.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 18 maart 2013

Bailout van Cyprus doet financiële markten op hun grondvesten daveren

De EU, het IMF en de ECB lieten afgelopen weekend een figuurlijke bom op de financiële markten vallen. Cyprus kreeg een bailout van 10 miljard euro, maar het land moet daarbij onmiddellijk haar spaarders moet ‘belasten’ met een heffing van 9,9% voor rekeningen met meer dan 100.000 euro en 6,75% voor de lagere bedragen.

De financiële wereld reageerde geshockt. Met name op Twitter ontplofte de heisa omtrent Cyprus. Ook wij draaiden overuren op onze

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs