Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 36121 tot 36125
Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 26 december 2012

BEURZEN Wall Street hoopt op begrotingsdeal

De aandelenbeurzen in New York openden woensdag licht hoger. Beleggers hopen dat president Obama, die waarschijnlijk donderdag vroegtijdig terugkeert van vakantie, de onderhandelingen over de dreigende begrotingscrisis kan vlottrekken. Ook een sterker dan verwachte stijging van de Amerikaanse huizenprijzen droeg bij aan de positieve stemming.

Kort na de handelsaanvang noteerde de Dow-Jonesindex 0,2 procent hoger op 13.160,96 punten. De S&P 500-index steeg 0,2 procent tot 1428,87 punten en de Nasdaq ging 0,1 procent vooruit tot 3014,47 punten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 26 december 2012

Sterkste stijging huizenprijzen VS in 2 jaar

De gemiddelde huizenprijzen in de 20 grootste Amerikaanse steden zijn in oktober het sterkst gestegen in ruim 2 jaar. Dat blijkt uit cijfers die S&P en Case-Shiller woensdag naar buiten brachten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 26 december 2012

'Wall Street stevent af op hogere opening'

De aandelenbeurzen in New York stevenen woensdag af op een licht hogere opening. De hervatting van de onderhandelingen over de dreigende begrotingscrisis zorgen voor een positieve ondertoon. President Obama komt donderdag voortijdig terug van een vakantie op Hawaii om de besprekingen vlot te trekken.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 26 december 2012

Groei kredietverlening baart China zorgen

Het Chinese financiƫle stelsel staat in toenemende mate bloot aan risico's door de sterke groei van de kredietverlening. Vooral leningen aan de vastgoedbranche en aan lokale overheden zijn een bron van zorg, waarschuwde het Chinese ministerie van Financiƫn woensdag.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 26 december 2012

Valcambi CombiBars vanaf volgend jaar ook in de VS

De van oorsprong Zwiterse goudsmelterij Valcambi gaat haar CombiBars vanaf volgend jaar ook in de VS aanbieden. De baartjes hebben een gewicht van 50 en 100 gram en zijn op te delen in kleine plakjes van 1 gram per stuk. Handig om cadeau te geven en misschien ook nuttig in een crisis.