EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36121 tot 36125 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 18 maart 2013

ST-Ericsson stopt joint venture en schrapt wereldwijd 1.600 banen

ST-Ericsson wil wereldwijd 1.600 banen schrappen. Dat heeft de chipproducent bekendgemaakt. Tegelijkertijd werd ook meegedeeld dat de joint venture tussen de Frans-Italiaanse groep STMicroelectronics en het Zweedse Ericsson wordt opgeheven.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 18 maart 2013

Nederlandse banken voor 2 miljard in Cyprus

Nederlandse banken hebben voor in totaal een kleine 2 miljard euro aan vorderingen uitstaan op het noodlijdende Cyprus.

Nederlandse banken hebben voor in totaal een kleine 2 miljard euro aan vorderingen uitstaan op het noodlijdende Cyprus.

Daarmee zijn alleen de vorderingen op Malta (555 miljoen euro) nog kleiner binnen Europa. Dat blijkt uit cijfers van De Nederlandsche Bank (DNB).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 18 maart 2013

Verkoop woningen in februari eindelijk toegenomen!

Je zou bijna vergeten dat het nog kan: een stijging in het aantal verkochte woningen. Het Kadaster kon ons eindelijk weer eens dit heugelijke nieuws brengen. Nu moet gezegd worden dat het niet zo moeilijk was om de maand januari te overtreffen. De woningmarkt in januari werd tenslotte geteisterd door dramatische cijfers, ook als het gaat om aantal verkochte koopwoningen. Een daling van bijna 64% liet dan ook geen ruimte voor twijfel bestaan: januari was een maand om snel weer te vergeten.

Lees verder op koopwoningen.nl
Geplaatst op: maandag 18 maart 2013

17 signalen van de economische depressie in Zuid-Europa

Teveel schulden leiden uiteindelijk tot grote economische pijnen, m.a.w. een economische depressie. In de Zuid-Europese landen ondervinden ze dit al aan de lijven. Je kunt niet eeuwig boven je stand blijven leven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 18 maart 2013

Het goud ligt op de zeebodem

Willem Middelkoop: 'Het woord mijnen klinkt alsof je graaft in de zeebodem. Maar op de bodem liggen brokken gesteente die je er vrij eenvoudig vanaf kunt halen.'

De Verenigde Naties gaf onlangs het Britse UK Seabed Resources toestemming om op ruim vier kilometer diepte in de Grote Oceaan naar edelmetaal te zoeken. Hoewel deep sea mining nog niet op grote schaal plaatsvindt, is dat slechts een kwestie van tijd, verwacht Willem Middelkoop. Hij is oprichter van het Commodity Discovery Fund, een beleggingsfonds met de focus op nieuwe grondstofontdekkingen.

Lees verder op bnr.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs