EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36121 tot 36125 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

De groeipijnen in India

Als we het hebben over de Aziatische groeilanden, dan hebben we het al snel over China en India. Beide landen hebben zich de laatste tientallen jaren samen sterk ontwikkeld. Maar India zit met grotere problemen om zijn groeiritme te handhaven. India heeft meer dan alleen problemen door de globale economische groeivertraging.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

S&P 500 slaagt er niet in om 8ste week op rij met winst af te sluiten

De beurs van Wall Street stond vrijdagavond opnieuw in de plus, de miserie van de dag voordien was dus snel vergeten. De Dow Jones Industrial Average kon op weekbasis een kleine winst vasthouden, waarmee een 3de verlieslatende week op rij werd vermeden.

Art Cashin, director of floor operations bij UBS Financial Services, is van mening dat de angstfactor bij de beleggers nog altijd niet erg groot is. Met de Italiaanse verkiezingen op komst was er sprake van enige mate van voorzichtigheid, maar daarmee was dan ook alles gezegd.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

Over goud kan je weinig intelligente zaken vertellen

“Goud dekt je andere beleggingen en is niets meer dan een verzekering. Het is geen cruciaal deel van je portefeuille en al zeker niet het centrum van je financiële leven,” schrijft Cullen Roche op Pragmatic Capitalist.

“Goud dekt je andere beleggingen en is niets meer dan een verzekering. Het is geen cruciaal deel van je portefeuille en al zeker niet het centrum van je financiële leven,” schrijft Cullen Roche op Pragmatic Capitalist.

Roche doet deze uitspraken in een reactie op de Amerikaanse belegger Howard Marks, die nog minder optimistisch is over goud dan Roche zelf. Volgens Marks kan er “niets intelligents gezegd worden over goud, want het produceert geen cash flow en heeft daarom geen juiste prijs. Je kan het kopen uit bijgeloof of het negeren als je atheïst bent, maar je kan het niet kopen met een analytische fundering”.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

China ondersteunt opmars renminbi

Terwijl Japan en Amerika beland lijken te zijn in een valutaoorlog, azen de Chinezen er steeds meer op om van hun munt een wereldreservevaluta te maken. De positie van de euro en de dollar zou daarmee zwakker worden. Dat zeggen verschillende marktspecialisten.

De financiƫle denktank Omfif besteedt vandaag in Londen aandacht aan het onderwerp. De opmars is een teken van wantrouwen in de dollar, waar het huidige financiƫle systeem te veel op zou rusten. Niet voor niets zijn centrale banken van opkomende markten sinds 2008 gretig goud aan het inslaan.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

12 redenen waarom globalisering een groot probleem is

Globalisering wordt door economen en politici als iets goeds gezien. Een kans voor economische groei en om welvaart te brengen in onderontwikkelde gebieden. Maar ze verliezen daarbij de werkelijke fysieke wereld uit het oog: die wereld is begrensd. Grondstofvoorraden zijn eindig. Globalisering is hooguit een tijdelijk verschijnsel.

Economen hebben een klein blikveld als ze naar de gevolgen van globalisering kijken. Globalisering leidt tot concurrentie en dat heeft ook nadelige gevolgen.

[...]

Lees verder op Cassandraclub
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs