EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36131 tot 36135
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Rusland wil goudproductie jaarlijks met 5% uitbreiden

Rusland kan haar goudproductie nog tot en met 2020 jaarlijks met 5% uitbreiden, dat stelt de Russische Unie van Goudproducenten. Zo lang de goudprijs hoog blijft zal het land meer goud produceren. In 2012 werd er 226 ton uit de grond gehaald, waarmee Rusland op de vierde plek kwam in de lijst van landen met de grootste goudproductie. De goudreserve van Rusland nadert de grens van 1.000 ton.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Inflatie piekt in Nederland

De inflatie in Nederland is in januari gestegen tot 3 procent. Dat is het hoogste niveau sinds september 2008. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Inflatie naar hoogste niveau sinds 2008

DEN HAAG - De inflatie in Nederland is in januari gestegen tot 3 procent. Dat is het hoogste niveau sinds september 2008. Dat maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Ssssst... Er is goed nieuws uit Europa

Europa is er vorige week voor de eerste maal in lange tijd in geslaagd een EU-budgettop af te ronden met een akkoord en zonder dat het tot een klucht of een bitter einde kwam. En er was nog goed nieuws voor Europa: Ierland zette een ‘historische stap op de weg naar de economische heropleving”, terwijl ook Portugal is teruggekeerd naar de langetermijnsobligatiemarkt. Betekent dit het begin van de Europese comeback? Gideon Rachman rapporteert voor de Financial Times.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

2400 extra banen weg bij ING

1 uur geleden ING schrapt 1400 banen extra: AMSTERDAM -  ING schrapt 1400 banen extra bij het Nederlands bankbedrijf. http://t.co/CbKc7c2Q

Lees verder op hlne.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs