EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36136 tot 36140 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Ben jij er in 2013, financieel gezien, op vooruit of achteruit gegaan?

Dankzij de graaiende overheid ga ik er netto 100 euro op achteruit. Geld dat ik niet meer voor consumptief gedrag kan besteden. De dieven hebben ook nog het gore lef om te stellen dat vanwege de spaarzame burgers de economie in het slop is geraakt. Om de een of andere reden is het altijd mijn schuld.

Belastingen die omhoog gaan en toeslagen die omlaag gaan, daarnaast verzekeringen die duurder en duurder worden, benzine wat steeds duurder wordt en ga zo maar door.. Daarnaast mogelijke huurverhoging vanaf de zomer, maar onvoldoende inkomen om een huis te kopen hier in de buurt te kopen en daarnaast hebben wij door schulden in het verleden een BKR notering waardoor we niet eens een huis kunnen kopen.. Al met al een zooitje…

Lees verder op afaspersonal.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Betalingsachterstand studentenlening neemt sterk toe

Vorig jaar schreven we al over de sterke stijging van het uitstaande bedrag aan studentenleningen in de VS. Dat blijft niet zonder gevolgen, want de nieuwste data van de Federal Reserve laat zien dat de betalingsachterstand op dit soort leningen sterk aan het toenemen is. Op bijna 12% van alle uitstaande leningen rust een betalingsachterstand van meer dan 90 dagen. Dat is meer dan op creditcardleningen.

Lees verder op marketupdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Huizenmarkt: Welke van de twee is juist?

Verwarring alom op de redactie. Na het zien van de laatste plaatjes van Rabobank raakten we het toch even kwijt. Hebben we de zorgwekkende situatie op de huizenmarkt in Nederland nu jarenlang overschat ?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Bereikt Obama vandaag geen akkoord, dan wordt er 85 miljard dollar bezuinigd

Barack Obama heeft nog minder dan een etmaal te gaan om een deal te bereiken over de Amerikaanse begroting voor de komende jaren. Wordt die deadline niet gehaald, dan treden er automatisch bezuinigingen ter waarde van 85 miljard dollar in werking. Vier vragen over de alom gevreesde 'sequester'.

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 maart 2013

Negende maandrecord op rij voor faillissementen

© photo news.In februari zijn 923 bedrijven over de kop gegaan, een stijging met 4,4 procent tegenover dezelfde maand vorig jaar. Nooit eerder werden in een februarimaand zo veel faillissementen uitgesproken. Voor de negende keer op rij wordt het maandrecord verbroken, zo meldt handelsinformatiekantoor Graydon Belgium.

Opvallend is volgens Graydon dat, waar de stijging zich tot voor kort louter in Vlaanderen situeerde, nu ook de andere landsgedeeltes "volop in de klappen delen."

Lees verder op demorgen.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs