EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36146 tot 36150 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 17 maart 2013

President Cyprus verdedigt reddingsplan

Zaterdagavond kwam het Cypriotische kabinet in spoedzitting bijeen om over het reddingsplan te praten. Het leningenpakket van 10 miljard euro, waar de eurogroep het in de nacht van vrijdag op zaterdag over eens werd, is een "pijnlijke maar beheerste controle op de crisis", aldus Anastasiades in een verklaring.

In de verklaring zegt de president dat het reddingspakket een einde maakt aan de onzekerheid, zodat de economie van Cyprus kan hervatten. Het alternatief was een "chaotisch bankroet" van het land. Later zondag komt het parlement van Cyprus bijeen om het reddingsakket te bespreken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 17 maart 2013

Spanjaarden betogen tegen 'EU van de markten'

In Madrid, Bilbao en Murcia zijn zaterdag tienduizenden Spanjaarden de straat op gegaan. Zij betoogden voor ''een Europa van de mensen en tegen de EU van de markten''.

Tot de organisatoren behoorden tientallen organisaties, zoals vakbonden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 17 maart 2013

Voor alle geschokten, dit is pas het begin: schulden herstructureren

Today, lots of people wake up in shock and horror to what happened in Cyprus: a forced capital reallocation mandated by political elites under the guise of an "equity investment" in insolvent banks, which is really code for a "coercive, mandatory wealth tax." If less concerned about political correctness, one could say that what just happened was daylight robbery from savers to banks and the status quo. These same people may be even more shocked to learn that today's Cypriot "resolution" is merely the first of many such coercive interventions into personal wealth, first in Europe, and then everywhere else.

For the benefit of those people, we wish to point them to our article from September 2011, "The "Muddle Through" Has Failed: BCG Says "There May Be Only Painful Ways Out Of The Crisis", which predicted and explained all of this and much more. What else did the September BCG study conclude? Simply that such mandatory, coercive wealth tax is merely the beginning for a world in which there was some $21 trillion in excess debt as of 2009, a number which has since ballooned to over $30 trillion. And with inflation woefully late in appearing and "inflating away" said debt overhang, Europe first is finally moving to Plan B, and is using Cyrprus as its Guniea Pig.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: zaterdag 16 maart 2013

Spaarder betaalt mee aan redding Cyprus

Vele Cyprioten proberen nog geld van hun bankrekeningen te halen nadat Europa Cyprus dwingt de spaarder mee te laten betalen aan de redding. In ruil voor die en andere maatregelen krijgt Cyprus 10 miljard euro steun.

Lees verder op tijd.be
Geplaatst op: zaterdag 16 maart 2013

'Reddingsplan enige optie voor Cyprus'

Het is nog maar de vraag of er in de Duitse Bondsdag een meerderheid zal zijn voor het reddingsplan voor Cyprus waartoe in de nacht van vrijdag op zaterdag is besloten.

De liberale FDP, juniorpartner van bondskanselier Angela Merkels CDU/CSU in de centrumrechtse coalitie, wil er niet zomaar mee instemmen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs