Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 3616 tot 3620
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 16 november 2016

Dit zijn de 25 rijkste, gezondste, gelukkigste en meest ontwikkelde landen ter wereld

Het Legatum Instituut is een onderzoeksbureau gelegen in Londen. Recent publiceerde het instituut zijn 10e ‘Global Prosperity Index, een index van de meest welvarende landen ter wereld. Geld is maar een onderdeel van welvaart volgens het Legatum Instituut. Daarnaast zijn er nog 103 parameters om welvaart te berekenen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 15 november 2016

7 krachtige ideeën om miljonair te worden

Iedereen kan miljonair worden, ook jij! Een uitzichtloze situatie is zelden zo uitzichtloos als ze lijkt. Dwayne ‘The Rock’ Johnson begon zijn carrière met $7 en is nu de best betaalde acteur ter wereld. Elon Musk leefde ooit van $1 per dag. Amancio Ortega, oprichter van Zara en rijkste Europeaan, begon met €100. En zo zijn er nog tal van voorbeelden. Maar wat je nodig hebt om zover te komen, zijn krachtige overtuigingen.

Deze miljonairs en miljardairs hebben 1 ding gemeen: ze waren ervan overtuigd dat ze zouden slagen. Ze hebben hun leven overhoop gegooid met krachtige ideeën die iedereen kan toepassen. Dit zijn de 7 krachtigste ideeën die jou miljonair kunnen maken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 15 november 2016

Sterke dollar kan voor destabilisatie zorgen

De Amerikaanse dollar is de afgelopen dagen sterk in waarde gestegen en voorlopig zijn er geen signalen dat deze opwaartse trend halt zal houden, in tegendeel. Er zijn zelfs berichten verschenen waarin wordt beweerd dat de Federal Reserve de rente zal verhogen in december omdat de Amerikaanse economie en de inflatie op de goede weg zijn.

Wie de valutakoersen een beetje opvolgt, merkt op dat de verhouding tussen de dollar en de euro richting pariteit evolueert en dat de dollar sinds lange tijd enorm snel in waarde is aan het stijgen. De dollarindex is momenteel bezig aan een opmars naar het hoogste niveau in twaalf maanden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 15 november 2016

Kan Trump deze industrie doen heropleven?

Ook al kan Trump niet al zijn beloftes waar maken, toch staan er grote veranderingen op til voor de Amerikaanse economie. Een industrie die het al jaren slecht doet kan wel eens profiteren van Trumpeconomics.

Steenkool: de sector zit in een immense berenmarkt. Overheden, van de Verenigde Staten tot China hebben de sector verstikt met regels.

Hernieuwbare energie moet namelijk gestimuleerd worden en steenkool paste niet in dat plaatje. Dit beleid, dat hij “the war on coal” noemt, wil Trump nu volledig omkeren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 15 november 2016

China aan Trump: ‘De iPhone komt in gevaar als u maatregelen neemt’

Een van de speerpunten van Trump’s campagne was de invoer van een heffing op Chinese goederen. Hij spreekt zelfs van een invoertaks van 45%. Maar China slaat van zich af en waarschuwt op zijn beurt Trump. Indien hij doorgaat met zijn plannen, komen de iPhone en andere Amerikaanse producten in gevaar.

China laat weten dat het een oog-om-oog, tand-om-tand beleid zal voeren wanneer Trump wel degelijk zijn campagneretoriek uitvoert. Tot op heden gaat China daar niet van uit. Moest dat wel het geval zijn, hebben de Chinezen alvast een plan klaar.