Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 3616 tot 3620
Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 8 december 2016

Beurzen stijgen in aanloop naar rentebesluit ECB

Aandelenmarkten wereldwijd stijgen in de aanloop naar het rentebesluit van de ECB. In de Verenigde Staten werden nieuwe records bereikt voor zowel de Dow Jones (+1,55%) als de S&P 500 (+1,3%), terwijl ook de Japanse beurs met een winst van 1,5% sloot. Het positieve sentiment is ook af te lezen op de Europese aandelenmarkten, want die openden na de winst van gisteren opnieuw in het groen.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 8 december 2016

17 gewoontes van uitzonderlijke mensen

Wat maakt dat de ene persoon uitzonderlijke prestaties levert, terwijl iemand anders met dezelfde talenten nooit de middelmaat kan overstijgen? Veel ‘uitzonderlijke mensen’ hebben gewoontes hadden die een verklaring vormen voor hun succes.  Aristoteles zei het al: “We zijn wat we keer op keer doen. Uitblinken is geen daad, het is een gewoonte.” De onderstaande 17 dagelijkse gewoontes maken van iedereen een uitblinker.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 8 december 2016

Dit is de grootste bedreiging voor Italië

De afgelopen weken zijn we meermaals gewaarschuwd voor een mogelijke aftreding van Renzi. De Italiaanse premier had immers zelf al aangegeven dat hij bij een overtuigende nederlaag, tijdens het Italiaanse referendum, zijn plek als premier ter beschikking zou stellen aan iemand anders. Deze overtuigende nederlaag is uiteindelijk waarheid geworden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 8 december 2016

Banca Monte Paschi wil meer tijd ECB voor steun

De noodlijdende Italiaanse bank Monte dei Paschi di Siena heeft de Europese Centrale Bank (ECB) meer tijd gevraagd om zijn geplande kapitaalinjectie van 5 miljard euro afgerond te krijgen.

Monte Paschi wil dat de deadline voor de kapitaalverhoging door de ECB wordt verschoven van 31 december naar 20 januari.

Door de politieke onzekerheid in Italië na het referendum op zondag is het reddingsplan voor de bank op losse schroeven komen te staan. Diverse belangrijke investeerders zouden eerst willen afwachten hoe de politieke situatie in Italië zich ontwikkelt voordat ze Monte dei Paschi te hulp schieten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 8 december 2016

Taiwanese technologiegigant wil ingaan op vraag Trump en productie deels naar VS verhuizen

De Taiwanese technologiegigant Foxconn, wereldwijd de grootste assembleur van Apple-producten, wil een deel van de productie naar de Verenigde Staten verhuizen. Het bedrijf maakte vandaag bekend dat er "voorbereidende besprekingen aan de gang zijn om te investeren in de Amerikaanse activiteiten" van de groep. Foxconn reageert daarmee op de vraag van verkozen president Donald Trump aan de Amerikaanse techonologiereus Apple, om de productie zoveel mogelijk terug te brengen naar Amerikaans grondgebied.