EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3616 tot 3620 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 6 juli 2017

Amanda (32) wil droomreis maken van jaar. En daarvoor eet ze 8 maanden restjes van anderen

Een Amerikaanse vrouw die er graag een jaar tussenuit wou en de wereld wilde zien, heeft haar droom op een opmerkelijke manier gerealiseerd. Amanda Holden (32) uit Portland had geen spaargeld en besloot dan maar haar uitgaven drastisch in te perken. En dat deed ze onder meer door alleen nog restjes van het eten van vrienden en collega's te eten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 6 juli 2017

Belastingverdrag tussen België en Zwitserland aangepast zodat Zwitsers bankgeheim verdwijnt

Vanaf volgend jaar zal de fiscus inlichtingen kunnen opvragen over vermogens op Zwitserse bankrekeningen. Het dubbelbelastingverdrag tussen België en Zwitserland wordt aangepast zodat het Zwitsers bankgeheim daadwerkelijk verdwijnt. Dat zegt minister van Financiën Johan Van Overtveldt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 6 juli 2017

“Bij winst in referendum is Catalonië binnen de 48 uur onafhankelijk”

Indien de Catalanen op 1 oktober voor de onafhankelijkheid stemmen, zal Catalonië binnen de 48 uur de onafhankelijkheid en de republiek uitroepen. Dat heeft het Catalaanse parlementslid Gabriela Serra dinsdag in het parlement bekendgemaakt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 6 juli 2017

3 manieren om gemakkelijk en snel online geld te verdienen

Er zijn veel mensen die jou willen betalen, je moet ze alleen zien te vinden. Online geld verdienen was nog nooit zo gemakkelijk als vandaag. Toch staan veel mensen er nog sceptisch tegenover. Je moet natuurlijk iemand vertrouwen die je niet persoonlijk kent of ziet. Maar er zijn 3 manieren om gemakkelijk, legaal en snel online geld te verdienen.

De beste manier om geld te verdienen via het internet, is door gebruik te maken van je kennis, jouw vaardigheden en bezittingen. Je kan geld verdienen:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 6 juli 2017

De Bitcoin is geweldig… tot je er mee wil betalen

De bitcoin werd ooit gepromoot als een goedkoop, betrouwbaar en snel betaalmiddel, maar die eigenschappen lijken inmiddels grotendeels verdwenen.

Dat zegt Paul Vigna, financieel specialist van de Amerikaanse zakenkrant Wall Street Journal op basis van cijfers van consulent BitInfoCharts.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs