EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36166 tot 36170 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2013

ECB verlaagt economische vooruitzichten, geen nieuwe stimulus

FRANKFURT (Dow Jones)--De Europese Centrale Bank (ECB) heeft donderdag zijn ramingen voor het bruto binnenlands product van de eurozone verlaagd, terwijl president Mario Draghi erop wijst dat de risico´s voor de economie neerwaarts gericht blijven.

Lees verder op wallstreetweb.nl
Geplaatst op: vrijdag 15 maart 2013

'JPMorgan misleidde toezichthouders'

De Amerikaanse bank JPMorgan Chase heeft toezichthouders en beleggers misleid over de grootte van de handelsverliezen die het vorig jaar leed door de ongeoorloofde acties van een handelaar in Londen.

Dat stelt een Senaatscommissie die de zaak heeft onderzocht in een rapport dat donderdag is verschenen, aldus The Wall Street Journal.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

VS onderzoeken manipulatie goudprijs

De Amerikaanse toezichthouder Commodity Futures Trading Commission onderzoekt informeel de manier waarop de goudprijs in Londen wordt samengesteld. Hierbij zal de waakhond nauwkeurig bekijken of de goudprijs wordt gemanipuleerd, zo vertelt de toezichthouder aan The Wall Street Journal.

[...]

Lees verder op HollandGold.nl
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

Oud nieuws vandaag in de Financiele Telegraaf: Fed manipuleert goudprijs

De centrale bank van de VS, Federal Reserve, en daaraan gelinkte banken hebben een grens gesteld op de prijs van goud en deze dus bewust gedrukt. Dat zegt econoom Paul Craig Roberts, die in de jaren ’80 onderminister onder president Reagan in de VS was.

Volgens Roberts wordt dit gedaan door ongedekte shortposities op de ’papieren’ goudmarkt te plaatsen. Zo wordt andere partijen dus meer mogelijkheid gegeven om te speculeren op een prijsdaling. „Door grote hoeveelheden shortposities te plaatsen, kan de fysieke goudprijs lager worden gehouden.”Hij stelt dat bij stijgende goud- en zilverprijzen ten opzichte van de dollar, het voor de Fed lastig is de rente laag te houden en de koersen van staatsobligaties hoog.

Lees verder op The SilverMountain
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

„Schoolkinderen in Griekenland onwel door honger”

Steeds meer kinderen in Griekenland zijn ondervoed. Dat valt vooral leerkrachten op, meldt Die Welt.

Steeds meer kinderen in Griekenland zijn ondervoed. Dat valt vooral leerkrachten op, meldt Die Welt.

Schooldirecteur Katerina Nikolaidou sloeg onlangs alarm in een brief aan alle docenten in Griekenland. Daarin vertelt Nikolaidou over een 6-jarige die enkele dagen ziek thuis werd gehouden en daarna mager, verzwakt en trillend weer naar school kwam.

Lees verder op refdag.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs