EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36196 tot 36200 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Laagste inflatie sinds WOII onder leiding van Bernanke

De inflatie in de VS is sinds de Tweede Wereldoorlog niet meer zo laag geweest als tijdens het Fed-voorzitterschap van Ben Bernanke. Vanaf 2006 t/m heden was de inflatie gemiddeld 2%, veel lager dan dat van zijn voorgangers van de laatste zestig jaar.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

"Mexicanen moeten goudvoorraad bij de Bank of England inspecteren"

De Mexicaanse goudvoorraad ligt grotendeels opgeslagen bij de Bank of England, maar dat goud is nooit gecontroleerd. De centrale bank van Mexico zou zelfs geen baarlijst hebben van alle goudbaren die in Londen opgeslagen liggen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Spanje zakt dieper in recessie

Spanje is dieper in de recessie beland dan gevreesd. In het vierde kwartaal kromp het Spaanse bbp 0,8 procent tegenover het vorige kwartaal. Dat is meer dan de krimp van 0,7 procent waar was van uitgegaan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Rabobank schrapt 3000 banen

Rabobank schrapt dit jaar en volgend jaar 3000 arbeidsplaatsen bij lokale bankkantoren, en kondigt een verlaging aan van ,,onze zeer goede arbeidsvoorwaarden". Daar zitten waarschijnlijk ook gedwongen ontslagen bij. Ook zal Rabobank waarschijnlik een schikking treffen in het slepende kwestie over de manipulaties met het belangrijke Libortarief. Dat heeft de bank vanochtend bekendgemaakt.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Bankia kondigt historisch verlies van 19 miljard euro aan

De genationaliseerde Spaanse bank Bankia heeft aangekondigd dat ze in 2012 een historisch verlies van 19,19 miljard euro heeft geleden. In december nog werd de bank van het faillisement gered door Europese steun van 18 miljard euro. Voor de hele groep BFA-Bankia komt het verlies op 21,24 miljard euro.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs