Nieuws / Artikelen met het woord

58133 artikelen gevonden. Artikel 36201 tot 36205
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 21 januari 2013

Warren Buffett: “Schuld is geen probleem”

Warren Buffett werd nog eens geportretteerd door CBS over zijn rijke leven. Buffett zegt aan Rebecca Jarvis dat hij veel geluk heeft gehad in z’n leven. Ook komt zijn leven als de succesvolste belegger aan bod.

Verder bespreken de twee de schuldensituatie van de VS en daar had Buffett het volgende over te zeggen:

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 21 januari 2013

'Ommekeer in schuldencrisis bereikt'

De eurozone heeft in 2012 een ommekeer bereikt in de aanpak van de Europese schuldencrisis. Dat heeft de Franse centralebankpresident Christian Noyer maandag gezegd in een nieuwjaarstoespraak.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 21 januari 2013

"Britse financiële sector zal komend half jaar 43.000 banen schrappen"

De Britse financiële sector zal volgens een vandaag verschenen rapport van de Confederation of British Industry en PwC in de eerste helft van dit jaar waarschijnlijk 43.000 banen schrappen. Het is het gevolg van kostenreducties en inkrimping van de activiteiten.

Bron: Argentorshop.be
Geplaatst: maandag 21 januari 2013

Een webshop met haar eigen raffinaderij

Aandacht voor een partij in de edelmetalenmarkt: Argentor – een speler met ruim 27 jaar ervaring in de edelmetaalsector. Een unique selling point van Argentor is haar eigen raffinaderij, bekent als “E.me.Ko” dat haar eigen baren slaat. Op de website leest u waarom u zou kiezen voor Argentor als uw partner.

[...]

Bron: Goud-Portal.nl
Geplaatst: maandag 21 januari 2013

Tekorten bij zilver in aantocht

De meeste beleggers met een interesse voor edelmetalen volgen vandaag hoofdzakelijk nog enkel de prijs van goud. Dat is op zich normaal: goud is en blijft het vlaggenschip voor het sector. Echter, zilver is compleet uit de aandacht geraakt in de voorbije jaren. De dagelijkse prijsperikelen kunnen zelden nog boeien. Dat was ooit wel anders. In de periode van 2010 en 2011 zaten beleggers dagelijks aan hun schermen gekluisterd om de achtbaan bij zilver van minuut tot minuut op te volgen.

[...]