EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36201 tot 36205 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2013

Federal Reserve geeft manipulatie aandelen toe

Manipulatie aandelen !

Al jaren wordt er in de blogosphere gesproken over de ‘onzichtbare hand’ (= de manipulatie) van de FED. Op 21 februari liet Dick Fisher, president van de regionale Federal Reserve in Dalles, in een interview weten

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2013

Column Kees de Kort | Economie sukkelt door

"Als je de rode draad volgt, zie je dat er een beetje groei in zit. Maar daar is ook alles mee gezegd. Ik ben zelfs geneigd om te zeggen dat het wat aan het afzwakken is. Dat is een optelsom  van de huizenmarkt, de arbeidsmarkt, de industriële productie en ga zo maar door.""Macro-economie is een beetje zoals een supertanker. Die wisselt langzaam van koers. Als er een heel rare uitschieter is, wordt dat eigenlijk altijd de maand erop wel gecorrigeerd met nog zo’n rare uitschieter maar dan de andere kant op. Dat was gisteren ook met de Philadelphia-index die was de maand ervoor heel raar hoog en deze maand dus heel raar laag. Gemiddeld kom je dan weer uit op iets beter."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2013

Israël laat naar olie boren op Golan

JERUZALEM – Israël heeft toestemming verleend voor proefboringen naar olie op de Golan-hoogvlakte. Een besluit dat Jeruzalem mogelijk op een internationale veroordeling kan komen te staan, meent het Belgische Knack.

Lees verder op refdag.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2013

U kunt naar uw centen fluiten, en dan?

Zijn vrouw zegt verontrust: “wat is er toch?”. Waarop hij antwoordt: “ze zullen toch wel betalen??” Waarop zij hem van repliek dient met: “denk het wel, anders verkoop je toch gewoon de boot”. 

Vele varianten zijn denkbaar en menig ondernemer zal er het afgelopen jaar ook mee te maken hebben gehad, immers, Nederland heeft een topjaar achter de rug wat betreft het aantal faillissementen.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 februari 2013

Profiteer van een correctie met deze ETF’s

Er wordt al geruime tijd gespeculeerd op een correctie van de markten. Deze week werd er al eens aan de boom geschud, maar van een echte crash is (voorlopig) nog geen sprake. Diegene die een verdere correctie of crash verwachten kunnen hier profijt uit halen door middel van deze ETF's, aldus

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs