EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36206 tot 36210 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Italië plaatst Europa voor onaangename feiten

De Italianen hebben duidelijk nee gezegd tegen Mario Monti en de zeggenschap van Angela Merkel. Hierdoor wordt het voor de bondskanselier moeilijk om de eurocrisis te ‘bevriezen’ tot september, als de Duitse verkiezingen achter de rug zijn. Paradoxaal genoeg moet daarom juist nu de Europese integratie versneld worden. Angela Merkel heeft er alles aan gedaan om haar weg naar de verkiezingen van september vrij te maken van het gevaar van nieuwe instabiliteitsschokken in Europa. In Italië had ze alles ingezet op Mario Monti. Ze ging echter niet verder dan de vele woorden van lof, om te voorkomen dat er opnieuw een boemerangeffect zou optreden, zoals vorig jaar in Frankrijk door haar expliciete steun aan Nicolas Sarkozy.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Enkele redenen dat de volgende budget crisis in Amerika nóg erger is

Naar alle waarschijnlijkheid zal de sequester in voege treden vanaf morgen. Het ziet er niet naar uit dat ze in de Verenigde Staten van Amerika vandaag een akkoord gaan vinden. Hiermee zal de VS van zijn eerste 'mini-cliff' vallen, er volgen er nog twee: 27 maart en 19 mei. Deze deadlines beloven nóg erger te zijn dan de huidige zegt BusinessInsider

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Mexico wil een fysieke audit van zijn goud in Groot-Brittannië

Vorig jaar werd de Bank of Mexico juridisch gedwongen de locatie van zijn goudreserves publiek te maken. Nu heeft de Mexican Superior Audit of the Federation (ASF in het Spaans) sterk aanbevolen dat er een fysieke audit moet plaatsvinden van het goud dat Mexico onderbrengt in Groot-Brittannië. Het zoveelste vervolg in de zoektocht naar het echte goud.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Laagste inflatie sinds WOII onder leiding van Bernanke

De inflatie in de VS is sinds de Tweede Wereldoorlog niet meer zo laag geweest als tijdens het Fed-voorzitterschap van Ben Bernanke. Vanaf 2006 t/m heden was de inflatie gemiddeld 2%, veel lager dan dat van zijn voorgangers van de laatste zestig jaar.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

"Mexicanen moeten goudvoorraad bij de Bank of England inspecteren"

De Mexicaanse goudvoorraad ligt grotendeels opgeslagen bij de Bank of England, maar dat goud is nooit gecontroleerd. De centrale bank van Mexico zou zelfs geen baarlijst hebben van alle goudbaren die in Londen opgeslagen liggen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs