EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36236 tot 36240
Geplaatst op: donderdag 31 januari 2013

'Er is geen zilvertekort'

Ted Butler schreef in 2005 een artikel waarin hij stelde dat al het zilver in 29 jaar op zou zijn. Bestaande ondergrondse en bovengrondse voorraden zijn dan uitgeput, zo concludeerde Butler aan de hand van data van de US Geological Survey. Maar wie nog eens goed naar de cijfers en de rapporten kijkt komt tot een andere conclusie. Er is nog meer dan genoeg zilver en feitelijk is er sprake van een overschot!

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 31 januari 2013

Miljoenen gepensioneerden gekort! - Vrijdag komen pensioenfondsen met kortingen

Vrijdag publiceren alle (grote) pensioenfondsen namelijk hun definitieve dekkingsgraad van 31 december 2012 en de eventuele korting die ze moeten doorvoeren op de pensioenen en de opgebouwde rechten per 1 april as.

[...]

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: donderdag 31 januari 2013

180.000 gepensioneerde worden 7% gekort

De pensioenkortingen die vrijdag officieel bekend gemaakt zullen worden, verschillen enorm. Van de grootste fondsen van Nederland zijn de metaalbewerkers van PMT het meest de klos: -7%.

[...]

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: donderdag 31 januari 2013

'Woningverkopen veertig procent gedaald in januari'

Volgens de makelaarsorganisatie is het totaal aantal woningverkopen in januari uitgekomen op 3500. Veel kopers hebben de aanschaf van een woning naar voren gehaald, omdat zij voor het einde van vorig jaar nog konden profiteren van de oude hypotheekregels.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 31 januari 2013

Europese huizenprijzen verder naar beneden

Dat blijkt uit cijfers die Eurostat donderdag vrijgaf. De huizenwaarde in de EU nam met 0,4 procent af vergeleken met het tweede kwartaal van 2012 en binnen de eurozone was de daling met 0,7 procent nog net iets hoger.

Als de huizenprijzen worden vergeleken met de waardes van hetzelfde kwartaal in 2011 zijn de dalingen nog sterker. De afname binnen de eurozone komt dan uit op 2,5 procent, terwijl die in de EU op bijna 2 procent uitkomt.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs