EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36241 tot 36245 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

Column Kees de Kort | Ben to the rescue

"Is het wel verstandig om het keihard zo te zeggen? Wat gaat er gebeuren als ze van de één op de andere dag stoppen en is het niet verstandiger om het langzaam af te bouwen? Er is in ieder geval discussie over het besluit", legt De Kort uit."Aangezien de financiële markten in het verleden alle ballen op Ben Bernanke hebben gestopt en er nu een koerswijziging kan komen, wordt iedereen nerveus. Want we kijken niet naar de economische realiteit, maar naar Ben Bernanke."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

Einde van een tijdperk: opnieuw 37 HMV-muziekwinkels dicht

De curatoren van de noodlijdende Britse multimediaketen HMV hebben aangekondigd dat er 37 winkels dicht moeten. Dat betekent dat 464 mensen hun baan verliezen. De iconische muziekwinkels glijden zo steeds verder af. In totaal werden of worden nu 103 shops gesloten, met een banenverlies voor 1.500 mensen tot gevolg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

Goudprijs daalt fors: onder de $1.575,-

De goudprijs is inmiddels tot onder de $1.575,- per troy ounce gedaald. Beleggers verkopen massaal hun edelmetaal deze week. Dit heeft een forse prijsdaling tot gevolg.  Goud is afgelopen maand ruim 7% gedaald en zilver staat al ruim 11% in de min. De goudprijs staat op het laagste punt in de afgelopen 8 maanden. De daling heeft verschillende oorzaken. Als klap op de vuurpijl kwam woensdagavond naar buiten dat de Federal Reserve wellicht, eerder dan analisten hadden verwacht, de stimuleringen stop gaat zetten. Deze aankondiging had een groot effect op de financiële markten. Op Reuters staat te lezen:

Lees verder op Goudvergelijken.nl
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

Watervervuiling China lokt gewaagde weddenschap uit

Met een weddenschap wil een Chinese zakenman de ernstige watervervuiling aan de kaak stellen.  De overheid lijkt nu eindelijk een serieuze schoonmaakpoging te doen.

De tol van de economische groei in China begint zich steeds heviger te laten voelen. Kampte Beijing eerder deze maand met de ernstigste smogaanval ooit, nu klagen ontevreden burgers steeds vaker en steeds openlijker over de staat van het Chinese water. De oorzaken: kunstmest die met het regenwater wegspoelt, giflozingen en ongezuiverd rioolwater.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

Steeds meer gedwongen huizenverkopen

AMSTERDAM - Steeds meer huiseigenaren moeten hun woning gedwongen verkopen omdat ze hun hypotheek niet meer kunnen betalen. Vooral het aantal onderhandse verkopen neemt toe.

Dit blijkt uit antwoorden van de minister Blok (Wonen), Dijsselbloem (Financiën) en Opstelten (Justitie) op Kamervragen van het CDA over executieveilingen en onderhandse executies.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs