EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36241 tot 36245 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

Nigel Farage: De Europese economie is een totale ramp

Nigel Farage is de witte ridder van de Eurozone, helaas dat er zo weinig politici naar hem luisteren. In een recente toespraak op een bijeenkomst van de Europese Raad haalt hij weer zwaar uit naar de Europese regeringsleiders. De Europese economie noemt hij een totale ramp.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

‘Centrale banken gaan meer goud, Yens en Renminbi’s kopen’

De centrale banken gaan meer goud, Yens en Renminbi’s kopen ter diversificatie van hun reserves in vreemde valuta’s. De World Gold Council meent dat hiermee een trend wordt verder gezet die zich al in 2012 duidelijk aftekende. De interesse voor goud is geen verrassing, die voor Yens en Renminib’s eigenlijk wel.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

Vervolg mega bear market rally brengt Dow Jones naar 20.000

Via Chart of the Day kwamen we bij onderstaande grafiek van alle mega bear market rallies sinds 1896.

Een mega bear market wordt omschreven als het herstel van een berenmarkt die de index meer dan 50 % corrigeerde. Het parcours dat de Dow Jones volgde in het herstel op deze forse daling, ligt in de lijn met de vorige

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

Groei Nederlandse export zet door

Nederlandse bedrijven hebben in januari ter waarde van 36,3 miljard euro geëxporteerd, een groei van 5 procent vergeleken met een jaar eerder.

De handel van Nederland met het buitenland leverde in januari een overschot op van 4 miljard euro. Dat maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

Ouderen op de stoep bij Financiën

Het Ministerie van Financiën geeft amper thuis, maar dat weerhoudt de ouderenbonden NOOM, NVOG, PCOB en Unie KBO, verenigd in de CSO, er niet van op donderdag 14 maart bij het ministerie om 16.00 uur op de stoep te staan. Onder het motto "knok terug" zullen enkele tientallen ouderen gewapend met bokshandschoenen en tienduizenden handtekeningen en een petitie pleiten voor het terugdraaien van een belastingverhoging, die niet-werkende ouderen hard treft.

Lees verder op blogspot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs