EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36251 tot 36255 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 3 maart 2013

Gebruiken JP Morgan en de FED dezelfde kluis?

Het gebouw van JP Morgen waaruit de kluis benaderd kan worden is gebouwd recht tegenover het hoofdkantoor van de FED. Nu is dat opzich nog niet heel erg spannend, maar de kluis van JP Morgan bevindt zich diep onder de grond tegen de diepste steenlagen van Manhattan. Door middel van allerlei technologie wordt ervoor gezorgd dat grote hoeveelheden goud veilig liggen opgeborgen.

Lees verder op goudbubbel.nl
Geplaatst op: zondag 3 maart 2013

De griezeligste grafiek van Europa is alweer enger geworden

In de zuidelijke landen groeit een hele generatie op die geen werk heeft. Maand na maand stijgt het aantal jongeren dat niet mee mag doen. Het doet denken aan de jeugdwerkloosheid in de Arabische wereld, die tot de Lente leidde.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: zondag 3 maart 2013

Gouden handdruk lijkt verleden tijd in Zwitserland

De gouden handdruk lijkt verleden tijd in Zwitserland. In het referendum over strengere regels voor bonussen en vertrekpremies tekent zich een duidelijke meerderheid af voor invoer daarvan. De eerste resultaten laten zien dat 70 procent voor strengere regels is.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 3 maart 2013

Brusselse werkloosheid blijft boven 20 procent

Het Brussels hoofdstedelijk gewest telde eind februari 107.893 niet-werkende werkzoekenden. Daarmee komt de werkloosheidsgraad uit op 20,4 procent, zo deelt het Brusselse arbeidsbemiddelingsbureau Actiris mee.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 3 maart 2013

75.000 West-Europese banen bedreigd bij toeleveranciers autobedrijven

Bij de autotoeleveranciers in West-Europa, waar circa 750.000 mensen werken, kan in de komende drie tot vier jaar een op de tien banen verdwijnen. Dat staat in een studie van het adviesbureau Roland Berger, waarover de gespecialiseerde website Automobilwoche bericht.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs