EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
54
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36256 tot 36260 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 27 februari 2013

Verkoop van zilver in de VS explodeert: US Mint wordt leeggezogen!

Er is een ongekende verkoop van zilver in de VS gaande. Voor de eerste 2 maanden van 2013 verkocht de US Mint meer dan 10 miljoen ounces, wat meteen goed is voor 33% van de volledige verkoop over 2012.

Meer nog, de eerste 2 maanden van 2013 verpulveren zelfs de recordcijfers uit 2011 met 1,2 miljoen ounces! Dit is indrukwekkend, met name omdat de prijs van zilver in de voorbije jaren halveerde… dat belooft eens de prijs van het witte edelmetaal opnieuw zijn stijgende trend hervat.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 februari 2013

Schuldencrisis Euro-zone is in nieuwe fase beland

Of we het graag horen of niet: de schuldencrisis in de Euro-zone is in een nieuwe fase beland. De essentie van de recente stabiliteit in Europa kwam neer op het volgende compromis: de ecb koopt staatsobligaties in ruil voor ingrijpende hervormingen in de lidstaten.

Dat is echter de theorie, de praktijk is een heel ander paar mouwen. De kiezers in de verschillende lidstaten hebben gewoonweg de pest aan besparingsmaatregelen. Ze hebben er eveneens de pest aan dat hun regering orders ontvangt van een supranationale instelling.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 februari 2013

Dit is de harde economische realiteit

Als ik door een gemiddeld dorp in Nederland loop, valt het me de laatste tijd op hoeveel borden ik zie hangen met “te huur”. Het ene na het andere winkelpand staat leeg en waar enthousiaste mensen 10 jaar geleden nog stonden te springen om hun leuke en gezellige winkeltje of broodzaak te openen, blijft het nu akelig stil en leeg. Niemand die het aandurft om zichzelf te committeren aan de hoge huurprijzen. Bij ons in het dorp in het oosten des lands leg je maar liefst 3000 euro per maand neer voor een klein winkelpandje. En dan moet je de voorraad in de winkel zelf nog aanschaffen en financieren, geen wonder dat er zoveel leeg blijft staan!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 27 februari 2013

US Mint verkocht in 2013 al bijna 11 miljoen Silver Eagle's

De US Mint heeft in de eerste twee maanden een recordhoeveelheid goud en zilver verkocht. De maand februari is bijna afgelopen en de teller staat op het moment van schrijven op bijna 11 miljoen Silver Eagle munten in totaal 228.000 troy ounce aan gouden Eagle en Buffalo munten. Niet eerder in de geschiedenis van de US Mint werden er in de eerste twee maanden van het jaar zoveel zilveren munten verkocht als in het afgelopen jaar. In 1999 werden er voor het laatst zoveel gouden munten verkocht gedurende de eerste twee maanden.

Lees verder op
Geplaatst op: woensdag 27 februari 2013

Goldman Sachs: "Goudprijs gaat verder omlaag"

Volgens analisten van Goldman Sachs gaat de goudprijs verder omlaag. De daling die is ingezet zal aanhouden, omdat de reële rente aan het normaliseren is en omdat beleggers toch makkelijker goud-ETF's verkopen dan eerder werd aangenomen. Over een jaar is de goudprijs volgens de zakenbank $1.550 per troy ounce.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs