EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36261 tot 36265 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

'De bankensector is als het katholicisme maar dan zonder hel'

De financiële wereld veroorzaakt problemen, en het volk mag de mensen kiezen die die problemen gaan oplossen. Zo verhoudt zich de macht van de financiële sector tot de democratie. Veel mensen die in de fout zijn gegaan, zeggen dat ze het deden omdat het kon. De financiële sector moet weer dienstbaar worden aan de reële economie. Aldus Joris Luyendijk, journalist te Londen.

Onderweg naar het kantoor van The Guardian, waar ik met Joris Luyendijk heb afgesproken, zie ik de kolossen van HSBC, Citibank, Barclays en KPMG. Ik ben ruim op tijd en kan dus nog even rondkijken in de omgeving van King’s Cross en St. Pancrasstation. De zon schijnt. Overal waar je kijkt zijn bouwactiviteiten: dit stukje Londen krijgt een stevige opknapbeurt. Het is er lawaaiig en dynamisch, zoals een metropool hoort te zijn.

Lees verder op janmarijnissen.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

Economie Italie daalt opnieuw | bizzdaily.nl

Italië heeft van een van de kredietbeoordelaars weer een lagere waardering ontvangen, hierdoor schoten de beurzen omlaag. Daarbij kwamen de cijfers van het laatste kwartaal 2012 naar buiten, waaruit blijkt dat er een daling van 2,8% is in de Italiaanse economie. De drie na grootste economie van Europa heeft het zwaar te verduren en is met de lopende verkiezingsstrijd nog niet uit de problemen.

Lees verder op bizzdaily.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

Armageddon in het gezicht staren en het verbergen met officiële leugens

According to the Bureau of Labor Statistics, the US economy created 236,000 new jobs in February. If you believe that, I have a bridge in Brooklyn that I’ll let you have at a good price.

Where are these alleged jobs? The BLS says 48,000 were created in construction. That is possible, considering that revenue-starved real estate developers are misreading the housing situation. http://www.counterpunch.org/2013/03/08/us-housing-is-the-recovery-real/print

Lees verder op paulcraigroberts.org
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

Vertrouwen Belgische werkgevers op laagste peil in drie jaar

Het vertrouwen van de Belgische werkgevers was in de laatste drie jaar nog nooit zo laag. Dat blijkt uit de driemaandelijkse barometer van HR-bedrijf Manpower, waarvoor eind januari 751 Belgische werkgevers werden ondervraagd. Uit de bevraging blijkt dat 7 procent eraan denkt personeel te ontslaan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 12 maart 2013

VS: nieuw record gebruik voedselbonnen

Record Dow Jones, record US debt ($16,701,846,937,879.74), and now, once more, record number of Americans on foodstamps. According to the USDA, an all time high of 47,791,966 Americans closed 2012 in possession of the highly desired Electronic Benefits Transfer (EBT) card, managed by who else but JPMorgan. And with a civilian non-institutional population of 244.4 million in December, this means that a record 19.56% of eligible Americans are on Foodstamps.

Lees verder op zerohedge.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs