Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 36261 tot 36265
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 2 januari 2013

'Aantal faillissementen detailhandel neemt genadeloos toe'

Het kabinet moet een actieplan opzetten om de detailhandel in Nederland door de crisis heen te loodsen.

"De situatie in de detailhandel is al lange tijd zeer ernstig. Het aantal faillissementen neemt genadeloos toe", zo waarschuwt Hans Biesheuvel (voorzitter van MKB-Nederland) de politiek, zo laat hij weten aan NU.nl.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 2 januari 2013

Financiële markten positief na afwenden fiscal cliff

In New York zijn de aandelenbeurzen vandaag goed aan het nieuwe jaar begonnen. Beleggers waren opgelucht dat de Amerikaanse politici op de valreep toch nog een begrotingsakkoord wisten te sluiten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 2 januari 2013

Goed begin 2013 voor Wall Street

In New York zijn de aandelenbeurzen woensdag goed aan het nieuwe jaar begonnen. Beleggers waren opgelucht dat de Amerikaanse politici op de valreep toch nog een begrotingsakkoord wisten te sluiten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 2 januari 2013

'Fors hogere opening Wall Street’

De aandelenbeurzen in New York beginnen woensdag naar verwachting flink hoger aan het nieuwe jaar. Beleggers zijn opgelucht dat de Amerikaanse politici op de valreep toch een begrotingsakkoord hebben bereikt.

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden stemde dinsdag in met de afspraken die maandag door het Witte Huis en de Republikeinen werden gemaakt over de staatsfinanciën. Daarmee is voorkomen dat de Verenigde Staten verder de 'begrotingsafgrond' inglijden. Door het akkoord gaan gezinnen die meer dan 450.000 dollar verdienen, meer belasting betalen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 2 januari 2013

Autoverkoop bijna 10 procent gedaald in 2012

De verkoop van nieuwe auto's in Nederland is vorig jaar onder druk van de crisis met 9,6 procent gedaald vergeleken met 2011. 

In totaal werden er 502.544 auto's aan de man gebracht, maakten de brancheorganisaties RAI Vereniging en de Bovag woensdag bekend.