EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36261 tot 36265 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

Spaans Eerste Minister geeft toe: Spanje is eraan voor de moeite

In zijn recentste toespraak heeft Spaanse Eerste Minister Rajoy tussen de lijnen toegegeven dat Spanje in een hopeloze situatie terecht gekomen is.

In die toespraak zei Rajoy: 

“It is not enough, there are no green shoots, there is no spring.” Wie naar de geschiedenis van de Spaanse en Europese politici kijkt, weet dat dit een straffe uitspraak is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

René Tissen: De jacht op het grote geld

René Tissen, RTLZ | Zelfs in het door rampen en tegenspoed getroffen Griekenland is de effectenbeurs de afgelopen jaren gestegen, al was het een hobbelig traject met soms diepe dalen. Sinds het uitbreken van de crisis in 2008 is sprake van een wereldwijde, zelfs exponentiële, stijging van de beurzen. Terwijl het gezonde verstand van de bevolking op een trendmatige daling (of ten hoogste stabilisering) van de koersen wijst. Want het is crisis. Ook voor bedrijven.

De jacht op het grote geld

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

Socialistisch Frankrijk reageert op Titan CEO, hilariteit volgt

Presented without any comment (see original Titan letter here), and google translated to add Babel fishing insult to an already injurious, or is that hilarious, exchange between a hard core capitalist and a socialist... perfect ignorance, admiration of Obama, trade tariff threats, oh, and don't mention the war.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

'Slechte economie veroorzaakt nationaal chagrijn'

TILBURG - Het grote chagrijn onder Nederlandse consumenten wordt veroorzaakt door groeiende onzekerheid over banen, inkomen, sociale uitkeringen en huizenprijzen.

Dat het consumentenvertrouwen sinds 1986 niet meer zo laag is geweest, komt volgens de Tilburgse hoogleraar Ruud Muffels door het gebrek aan zekerheden op vrijwel alle terreinen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

Explosie werkloosheid in 2013 ?

Werkloosheid 2013 | De werkloosheid in Nederland is sinds de tweede helft van 2012 fors gestegen. Ook in de eerste maand van 2013 is de werkloosheid wederom flink toegenomen. Er kwamen per dag 677 werklozen bij in januari 2013. Dat komt neer op een maandelijkse toename van 21.000 werklozen. In totaal zijn er nu volgens de officiële cijfers van het CBS 592.000 werklozen in Nederland. De officiële cijfers houden in dat dit alle personen zijn die actief zoeken naar betaald werk voor twaalf uur of meer per week en die daarvoor ook nog beschikbaar zijn. Het werkloosheidspercentage zal dus nog wel wat hoger zijn dan de 7,5% van de afgelopen maand. Zal de werkloosheid in Nederland in 2013 net zo hard gaan stijgen als de werkloosheid in de knoflooklanden?

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs