Nieuws / Artikelen met het woord

57853 artikelen gevonden. Artikel 36276 tot 36280
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 9 januari 2013

AIG overweegt Amerikaanse staat aan te klagen

De Amerikaanse verzekeraar AIG, die in 2008 door de overheid moest worden gered met steun van in totaal 182 miljard dollar, overweegt nu de staat aan te klagen over de voorwaarden van de redding. Dat maakte het bedrijf vandaag bekend. Het bestuur van AIG komt morgen bijeen om over de zaak te praten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 9 januari 2013

Aandelenbeurzen Wall Street boeken verlies

De aandelenbeurzen op Wall Street hebben verlies geboekt. In afwachting van de cijfers van Alcoa deden beleggers het rustig aan en de stemming was niet erg optimistisch. Het aluminiumconcern geeft na het slot van de handel in New York het startsein voor het jaarcijferseizoen.

Bron: rt[z]
Geplaatst: dinsdag 8 januari 2013

Covered bonds minder nodig voor liquiditeit

De vraag van banken naar covered bonds zal mogelijk iets afnemen, nu het Bazels comite ook andere beleggingscategorieen laat meetellen voor de toekomstige liquiditeitseis LCR. Dat stellen obligatie-analisten van ING dinsdag in een rapport.

Bron: rt[z]
Geplaatst: dinsdag 8 januari 2013

Wall Street omlaag in afwachting van cijfers Alcoa

De aandelenbeurzen in New York stonden dinsdag in de middaghandel flink lager. De handel was erg voorzichtig in afwachting van de resultaten van Alcoa. Het aluminiumconcern geeft na het slot van de handel in New York het startsein voor het jaarcijferseizoen.

Bron: rt[z]
Geplaatst: dinsdag 8 januari 2013

Noodfonds ESM haalt 2 miljard op met veiling

Het permanente noodfonds ESM heeft dinsdag met de eerste obligatieveiling sinds het in werking treden in oktober bijna 2 miljard euro opgehaald. De vraag naar de lening was groot, getuige de 6,2 miljard euro aan biedingen die werden uitgebracht.