EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36286 tot 36290 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Column Kees de Kort | Italianen maken Brussel nerveus

"Het verhaal in Italië is", zegt Kees de Kort, "dat de grote vriend van de eurocraten, Monti, echt een dreun gekregen heeft. De partij die niet eurosceptisch is, maar op z'n minst heel terughoudend is ten aanzien van alles wat met de euro te maken heeft, - de 5 sterrenpartij - heeft een megaoverwinning geboekt. Het ziet er naar uit dat de Italianen als samenleving toch anders tegen de eurozone aankijken. Dat is natuurlijk de belangrijkste reden voor alle onrust."Hij gaat verder: "Als de grote lijn is 'we willen in de eurozone blijven, maar komen er even niet uit, we moeten formeren'...geen probleem. Maar hier zie je op een gegeven moment binnen de Italiaanse samenleving grote verschillen van mening ontstaan over het deelnemen aan de eurozone. Dus vandaar de nervositeit."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Humor: handboek voor Quantitative Easing

Fantastisch humoristisch filmpje waarin uitgelegd wordt hoe quantitative easing werkt. Helaas voor de econoom/bankier kan de interviewer de ponzi doorzien (net zoals wij dat kunnen). 2,5 minuten pure humor over de grootste fraude in de geschiedenis: geldcreatie uit het niets.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

“Fed zal op een bepaald ogenblik de ‘point of no return’ bereiken”

De Amerikaanse centrale bank blijft vrolijk geld drukken en zal dat blijven doen totdat aan een aantal voorwaarden is vervuld. Op de eerste plaats moet de werkloosheidsgraad teruggedrongen zijn tot 6,5 %. De Fed stelt dus niet langer een bepaald bedrag voorop, maar zal bij wijze van spreken tot in het oneindige geld blijven drukken.

Maar aan alles komt een einde, dus vroeg of laat zal er een point of no return worden bereikt. Zero Hedge spreekt in dat verband van het doorbreken van de zogenaamde “D-Rate” kruising, namelijk het punt dat de Fed’s Net Interest Margin negatief wordt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Rusland en Kazachstan voegen goud aan reserves toe

Rusland en Kazachstan hebben in januari voor de vierde maand op rij goud aan hun reserves toegevoegd. Ook Azerbeidzjan kocht - voor het eerst in drie jaar tijd – een beetje goud om haar reserves te diversifiëren. De Russische goudreserve groeide in januari met 12,2 ton naar een totaal van 970 ton. Uit data van het IMF blijkt dat de goudvoorraad van Rusland in 2012 met 8,5% in volume is toegenomen.

Lees verder op
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Madoff: De banken wisten wat ik deed

The Huffington Post schrijft over een brief van Bernie Madoff aan Fox Business Network dat de betrokken banken op de hoogte moesten zijn van hetgeen hij allemaal uitspookte. Madoff werd tot 150 jaar gevangenis veroordeeld voor de grootste financiële ponzi die ooit werd gepleegd. Met zijn ponzi verduisterde hij miljarden dollars van zijn klanten.

Madoff raadt de slachtoffers aan om achter de banken aan te gaan waar hij zijn rekeningen had. Volgens hem moesten de banken op de hoogte zijn geweest van zijn fraude. Als de slachtoffers een vergoeding willen, kunnen ze die het beste halen bij de banken. Madoff had onder andere rekeningen bij JP Morgan Chase en UBS.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs