Nieuws / Artikelen met het woord

57647 artikelen gevonden. Artikel 3631 tot 3635
Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 8 december 2016

Valutareserves China met $1 biljoen gedaald sinds 2014

De valutareserves van China zijn in november $69,1 miljard kleiner geworden, de grootste daling in één maand sinds begin dit jaar. Als gevolg van deze daling kromp het totaal naar $3,05 biljoen, het laagste niveau in meer dan vijf jaar. Sinds juni 2014 heeft China al bijna $1 biljoen aan valutareserves verbruikt, ongeveer een kwart van het totaal.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 8 december 2016

Stimuleringsprogramma ECB naar E60 miljard

De ECB verlengt het stimuleringsprogramma met negen maanden, maar verlaagt het maandelijkse bedrag met ingang van april van €80 naar €60 miljard per maand. In maart werd het opkoopprogramma nog uitgebreid naar €60 miljard en in juni begon de ECB ook het het opkopen van bedrijfsobligaties.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 8 december 2016

Chinezen willen investeren in Deutsche Bank?

Verschillende Chinese investeerders zouden een belang willen nemen in Deutsche Bank, zo schrijft het Duitse Wirtschaftswoche op basis van verschillende bronnen. De Bank of China zou zelfs een belang van tien procent in de grootste bank van Duitsland willen nemen. Blijkbaar zien Chinese beleggers wel toekomst in de bank, ondanks alle schandalen waar de bank de afgelopen jaren in verwikkeld is geraakt.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 8 december 2016

Beurzen stijgen in aanloop naar rentebesluit ECB

Aandelenmarkten wereldwijd stijgen in de aanloop naar het rentebesluit van de ECB. In de Verenigde Staten werden nieuwe records bereikt voor zowel de Dow Jones (+1,55%) als de S&P 500 (+1,3%), terwijl ook de Japanse beurs met een winst van 1,5% sloot. Het positieve sentiment is ook af te lezen op de Europese aandelenmarkten, want die openden na de winst van gisteren opnieuw in het groen.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 8 december 2016

17 gewoontes van uitzonderlijke mensen

Wat maakt dat de ene persoon uitzonderlijke prestaties levert, terwijl iemand anders met dezelfde talenten nooit de middelmaat kan overstijgen? Veel ‘uitzonderlijke mensen’ hebben gewoontes hadden die een verklaring vormen voor hun succes.  Aristoteles zei het al: “We zijn wat we keer op keer doen. Uitblinken is geen daad, het is een gewoonte.” De onderstaande 17 dagelijkse gewoontes maken van iedereen een uitblinker.