EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36306 tot 36310 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

Jim Grant: ‘Fed stuurt aan op een nieuwe goudstandaard’

Jim Grant laat er geen misverstand over bestaan, de Fed duwt ons naar een nieuwe goudstandaard. Die stevige uitspraak deed de auteur van Grant’s Interest Rate Observer op Bloomberg TV.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

Waarde van Britse pond daalt 67% in 30 jaar

The value of money has plummeted by two thirds (67%) over the last 30 years as the cost of everyday goods has rocketed, research has found.

Your guide to banking Savings with Nationwide 5 secrets for a cheap loan Investing guide to ISA's Find the best ISA rates Top investment ideas for your ISA Beat the card firms at their own game Money-saving guide Savings with Nationwide Save on electricity and heating The best voucher code sites Compare savings accounts Does the government want to keep saving rates low?

Lees verder op co.uk
Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

Michael Pento: “QE5 ligt om de hoek”

Vermogensbeheerder Michael Pento zei afgelopen week op Yahoo Finance dat meer monetaire stimulering door de Amerikaanse centrale bank voor de hand ligt. Amerika staat voor een nieuwe recessie, niets doen zal geen optie zijn voor de centrale bank.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

Amerika had in 2012 een tekort van $ 6,9 biljoen

Eric Sprott verklaarde aan Silverdoctors dat het overheidstekort in Amerika veel groter is dan ze laten uitschijnen. Volgens de GAAP boekhouding had Amerika in 2012 een tekort van $ 6,9 biljoen. Dit is bijna de helft van de grote van de economie die $ 16 biljoen bedraagt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

Groot-Brittannië is het zorgenkind van Europa

Uit de hand lopende schulden, een afwaardering van de kredietwaardigheid, een negatieve economische groei en een onverbiddelijke minister van Financiën. Niet Frankrijk is het zieke kind van Europa (hoewel toch ook behoorlijk ziek), maar Groot-Brittannië.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs