EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36306 tot 36310
Geplaatst op: woensdag 30 januari 2013

Spanje krimpt sneller

De Spaanse economie is in het vierde kwartaal van vorig jaar met 0,7 procent gekrompen ten opzichte van het voorgaande kwartaal.

[...]

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: woensdag 30 januari 2013

Euro boven de 1,35 dollar

De euro noteerde woensdagochtend een niveau van 1,3510 dollar, de hoogste stand sinds begin december 2011.

[...]

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: woensdag 30 januari 2013

De woningmarkt in 2012

Heeft u uw huis verkocht in 2012? Of bent u de gelukkige eigenaar van een nieuwe woning en heeft u kunnen profiteren van de lage huizenprijzen? Er waren heel wat schommelingen in het afgelopen jaar - soms een kleine opleving, maar meestal een steile duikvlucht naar beneden.

De gemiddelde koopsom van bestaande woningen daalde in 2012 met 5,6%. Dat zal niemand verbazen. Heel het jaar door gleed de koopprijs glibberig naar beneden. Af en toe dachten we dat de bodem was bereikt, maar telkens weer wisten de huizenprijzen nieuwe procentuele dieptes te bereiken. Sinds de nationale crisis voor het eerst haar gezicht liet zien in 2008, zijn de huizenprijzen gemiddeld met 10,5% gedaald.

Lees verder op koopwoningen.nl
Geplaatst op: woensdag 30 januari 2013

10 positieve geluiden over de economie

Opvallend veel positieve geluiden deze dagen over de economische ontwikkelingen in de wereld. De belangrijkste op een rij.

Lees verder op mt.nl
Geplaatst op: woensdag 30 januari 2013

In Iran is het momenteel vechten om goud

vechten om goudHele oorlogen worden er gevoerd om olie en andere grondstoffen, maar in Iran vecht men om de meest waardevolle grondstof ter wereld: Goud! De Centrale Bank van Iran heeft speciale filialen geopend waar inwoners van het land gouden munten kunnen kopen. Door de vele sancties die er tegen Iran zijn afgekondigd zijn er weinig middelen waarin de inwoners kunnen investeren. Om deze reden wil Iran het makkelijk maken om goud te kopen.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs