EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36311 tot 36315
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

Consumentenvertrouwen in VS naar nieuw dieptepunt

Het consumentenvertrouwen in de VS is in januari forser teruggevallen dan verwacht, tot het laagste niveau in meer dan een jaar tijd. Hogere belastingen op de lonen gaven een knauw aan het budget van de Amerikaanse gezinnen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

Spanje neemt koppositie in op 'Misery Index'

Dat het in Spanje economisch slecht gaat was al bekend. De werkloosheid kwam in december uit op 26,6% en onder jongeren is de werkloosheid minstens dubbel zo hoog. In de Misery Index, de optelsom van werkloosheid en inflatie, voert het land de lijst aan.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

Hoe ziet de ideale uitbraak eruit?!

Aandelen of indexen kunnen van de ene op de andere dag uitbreken en een forse rit naar boven aanvatten. Het is als belegger dus interessant als je een uitbraak kan herkennen en zo kan inspelen op de verdere stijging.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

Grimsson: ā€˜Gordon Brown zal nooit worden vergeten in IJslandā€™

Op het World Economic Forum in Davos gaf de IJslandse president Olafur Ragnar Grimsson de Britse oud premier Gordon Brown een opmerkelijke verbale uithaal. In een interview met Sky News gaf Grimsson aan dat zijn land de behandeling van de Britse premier ā€œnooit zal vergetenā€ gedurende de financiĆ«le crisis die het land in 2007 trof.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

Duitsland pakt jeugdwerkloosheid op efficiƫntste manier aan

Duitsland, Denemarken en Nederland kunnen voor andere landen een inspiratiebron zijn om de werkloosheid bij jongeren te bestrijden. Datr is de conclusie van een rapport van de Britse Work Foundation. Opgemerkt wordt dat de meeste Europese landen met een toenemende jeugdwerkloosheid worden geconfronteerd, maar dat Duitsland, Denemarken en Nederland een status-quo of zelfs een daling hebben kunnen bewerkstelligen. Er wordt echter wel gewaarschuwd dat maatregelen en initiatieven niet zonder meer naar een ander land kunnen worden overgeheveld.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs