EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36311 tot 36315 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

Nu Europa zieker wordt, handelt Azië steeds meer met zichzelf

De traditionele handelsroutes die decennialang de globale scheepvaart domineerden blijven de gevolgen ondervinden van de financiële crisis die eind 2007 begon.

De traditionele handelsroutes die decennialang de globale scheepvaart domineerden blijven de gevolgen ondervinden van de financiële crisis die eind 2007 begon.

De handel tussen Europa en Azië groeide het voorbije jaar met een magere 3%. Maar let vooral op de stijging van de intra-Aziatische handel: + 19%. een stijging die aangeeft dat Azië niet op Europa zit te wachten en de Aziatische landen steeds meer handel onder elkaar drijven.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 24 februari 2013

Olie zal groene energie onbetaalbaar maken

Samuel Furfari is hoogleraar geopolitiek van de energie aan de 'Université Libre' in Brussel. Op zijn vakgebied wordt hij erkend als een wetenschappelijk expert. Hij heeft intussen meerdere boeken op zijn naam staan, waaronder: 'Dieu, l'Homme et la Nature: L'écologie, nouvel opium du peuple? (Zie hier.)

Toch is hij niet onomstreden. Bij de milieubeweging ligt hij onder vuur, omdat hij een klimaatscepticus is. “De laatste vijftien jaar is de gemiddelde wereldtemperatuur niet gestegen. Ik wil gerust nog vijftien jaar wachten om te zien of ze dat wel doet, maar ik doe niet mee aan dogma’s. En ik ben lang niet de enige die er niet in gelooft.”

Lees verder op dagelijksestandaard.nl
Geplaatst op: zondag 24 februari 2013

De Europese Unie, The Beatles, en Facebook

Herman Achille Van Rompuy is een Belgische politicus van de christendemocratische partij CD&V en de huidige voorzitter van de Europese Raad, soms aangeduid als 'president van Europa'. Zondag 24 februari mocht hij op uitnodiging van het discussieprogramma Buitenhof de Europese Unie (EU) verdedigen.

Lees verder op nachthemel.nl
Geplaatst op: zondag 24 februari 2013

Rijk zijn we allemaal

In wat voor crisis leven we als Apple dit jaar meerdere winkels in Nederland gaat openen, als de ontwikkeling van de mobiele telefoons sneller gaat dan dat onze hersenen aan kunnen, we nog steeds op vakantie kunnen en driekwart van de mensen op Uggs loopt?!

Ik ben me er van bewust dat dat misschien een beetje naïef klinkt. Want na een bezoekje aan de voedselbank schrok ik ervan hoeveel mensen in Nederland daarvan moeten leven. Ik heb vrienden die keihard voor hun HBO opleiding hebben gewerkt en niet aan een baan kunnen komen.

Lees verder op goeiestijl.nl
Geplaatst op: zondag 24 februari 2013

Why the Euro Crisis Isn't Over

The economist who dared to predict Europe's mess, and was fired for it, says there is much more pain to come. Article Stock Quotes Comments

Seventeen years ago, Bernard Connolly foretold the misery that awaited the European Union. Given that he was an instrumental figure in the EU bureaucracy and publicly expressed his doubts in a book called "The Rotten Heart of Europe," he was promptly fired. Mr. Connolly takes no pleasure now in having seen his prediction come true. And he takes no comfort in the view, prevalent in many quarters, that the EU has passed through the worst of its crisis and is on the cusp of revival.

Lees verder op wsj.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs