EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
37
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36316 tot 36320
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

Alles wat je moet weten over goud in 1 grafiek

Morgan Stanley stelde een grafiek samen waarin alles vervat staat over het gebruik van goud. Het geeft een overzicht van de laatste 7 jaar en een voorspelling van de komende 5 jaar. Hoe zet de evolutie van goud zich verder in de maatschappij?

Ondanks het feit dat goud geen echt geld wordt genoemd, wordt het wel massaal gekocht door de centrale banken. En ondanks dat er vele zijn die goud nutteloos noemen, wordt het toch veelvoudig gebruikt in de industrie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

ā€œRente zou onder normale omstandigheden al lang gestegen zijnā€

Op het World Economic Forum in Zwitserland Davos gaf Lloyd Blankfein van Goldman Sachs een heldere uitleg voor de sterke prestaties op de markten. De koersen zijn gestegen terwijl heel wat investeerders ā€˜onderbelegdā€™ waren. De beweging werd op die manier versterkt.

Het herstel van de koers van de Euro en de stijging van de obligatiekoersen in landen als ItaliĆ« en Spanje spreken in dat verband boekdelen. De investeerders hebben het Doomsday-type trade laten varen en hopen op een terugkeer naar ā€˜business as usualā€™.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

Yahoo! krijgt licht op groen voor bedrijfsresultaten

Na de banken was het vorige week de beurt aan de grote technologiebedrijven om met resultaten te komen, met nog een verlengstuk deze week. Vanavond na het slot van de handel op de beurs van Wall Street kwam Yahoo! met de resultaten over het voorbije kwartaal.

Het internetbedrijf rapporteerde een omzet van 1,35 miljard dollar, of bijna 2 % meer op jaarbasis. De nettowinst bedroeg 272,3 miljoen dollar, tov 295,6 miljoen dollar. Daardoor kon de eps berekend worden op 23 dollarcent, tov 24 dollarcent 12 maanden geleden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

Laatste genoteerde bank verliest AAA-rating

De Canadese Toronto-Dominion Bank (TD Bank) werd maandag (lokale tijd) teruggezet tot Aa1.

De Canadese Toronto-Dominion Bank (TD Bank) werd maandag (lokale tijd) teruggezet tot Aa1.

Moody's waardeerde in totaal zes van de grootste Canadese financiƫle instellingen af, door zorgen over de schuldenlast bij klanten van de financiƫle concerns en de hoge huizenprijzen in het land.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

17.000 werknemers verloren in 2012 hun job door collectief ontslag

Vorig jaar geraakten in Belgiƫ 16.707 werknemers hun job kwijt bij een procedure van collectief ontslag. Dat blijkt uit cijfers van de FOD Tewerkstelling die Le Soir publiceert. In 2011 waren er dat 6.655.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs