EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36316 tot 36320 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

Caixabank wil 3000 banen schrappen

Caixabank heeft vorig jaar Banca Civica overgenomen en kocht ook de genationaliseerde hypotheekbank Banco de Valencia. Die laatste overname moet nog geheel worden verwerkt. Aan het einde van 2012 telde Caixabank bijna 33.000 werknemers, 5000 meer dan aan het begin van het jaar. Volgens de vakbonden moet het grootste deel van de ontslagen via vervroegd pensioen verlopen. De onderhandelingen met de vakbonden over de voorgenomen ontslagronde kunnen nog tot eind april duren, aldus Caixabank.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

Amerikanen halen weer geld uit hun huizen

Meer dan 11 miljoen Amerikanen hebben een hypotheek die duurder is dan de waarde van hun huis. Een van de voornaamste redenen die de problemen veroorzaakten bij de vastgoedcrash is dat de Amerikanen cash geld van hun lening gebruikte om andere zaken mee te kopen, in de veronderstelling dat hun huis meer geld waard zou worden. De heropleving van de vastgoedmarkt in 2012 heeft de Amerikanen aangezet om opnieuw hetzelfde te doen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

75 verbazingwekkende feiten over de economie

1. In de hele wereld waren in januari 2013 nog zestien mensen in leven die in de negentiende eeuw zijn geboren. Gedurende hun leven is de Amerikaanse beurs gestegen met factor 28.000.

2. Als je hun huidige vermogen deelt door hun leeftijd kom je tot de vaststelling dat Carlos Slim en Bill Gates meer dan 100.000 dollar per uur dat ze leven hebben verdiend .

3. Telkens er een werknemer van Google overlijdt stuurt het bedrijf tot tien jaar na overlijden een jaarlijkse cheque ter waarde van de helft van hun salaris naar de nabestaanden.

[more]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

Amerikaanse schuld naar 300 % van bbp

Volgens een onderzoek van Morgan Stanley's David Greenlaw en Deutsche Bank's David Hooper kan de Amerikaanse schuld ten opzichte van het bbp 300 % bedragen over 25 jaar als er niets verandert. Deze experts verwachten dat Amerika nog 3 à 4 jaar heeft om zijn huiswerk grondig te maken alvorens het hek van de dam gaat.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

Een betere wereld zonder centrale banken

Velen denken dat de centrale banken eigendom zijn van de overheid, maar dat is niet waar. Het zijn particuliere ondernemingen waarvan het eigendom in handen is van de Elite met als doel om zoveel mogelijk geld, gefourneerd door de belastingbetaler, via de overheid op gemakkelijke wijze binnen te halen. Ze creëren geld uit het niets om het dan met rente belast uit te lenen aan de overheid, in wezen ordinaire oplichterij.

Nu zal het duidelijk zijn waarom centrale bankiers over de hele wereld de geldhoeveelheid in een ongekend tempo opblazen.

Lees verder op edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs