EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36326 tot 36330 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 9 maart 2013

'Heel weinig geld voor aanpak jeugdwerkloosheid'

"Maar als je niks doet, gebeurt er sowieso niks", zei wethouder van werkgelegenheid in Den Haag Henk Kool (PvdA) zaterdag in het radioprogramma Kamerbreed.

"Maar als je niks doet, gebeurt er sowieso niks", zei wethouder van werkgelegenheid in Den Haag Henk Kool (PvdA) zaterdag in het radioprogramma Kamerbreed.

Minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher en minister van Onderwijs Jet Bussemaker (partijgenoten van Kool) kondigden dinsdag aan dit jaar en komend jaar vijftig miljoen euro uit te trekken om de jeugdwerkloosheid te bestrijden. Ook komt er een ambassadeur Aanpak Jeugdwerkloosheid.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 9 maart 2013

Kijk op de week

Deze week staat Amerika weer in de picture, en vooral de Dow Jones. De Dow Jones Industrial Average bereikte deze week zijn hoogste punt. Daarmee heeft de index een punt gezet achter de financiële crisis door een rally die 4 jaar heeft geduurd. En daarmee is ook de discussie op gang gekomen hoe het kan dat een index een all-time high kan bereiken terwijl er nog zoveel ellende is in de wereld.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 9 maart 2013

Steeds minder mensen werkloos thuis in de VS

Steeds meer Amerikanen vinden een baan. De werkloosheid in de Verenigde Staten is in februari gedaald naar 7,7 procent. Dat is het laagste punt in 4 jaar tijd, meldt de Amerikaanse overheid.In februari kwamen er in de VS 236.000 banen bij. Analisten hielden rekening met een veel lager aantal. Vooral in de bouw zijn er meer mensen aan de slag gegaan.Volgens economen geven de cijfers aan dat de Amerikaanse arbeidsmarkt aan het opkrabbelen is. 

Lees verder op werkloos.nu
Geplaatst op: zaterdag 9 maart 2013

IMF: ECB moet verdere renteverlaging overwegen

DUBLIN (Dow Jones)--De Europese Centrale Bank (ECB) moet overwegen om toch zijn belangrijkste rentetarieven opnieuw te verlagen om het herstel van de eurozone verder te ondersteunen, vindt Christine Lagarde.

De chef van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) zei vrijdag tijdens een bezoek in Dublin dat de muntunie "al ver is gekomen sinds afgelopen zomer" en dat de "financiele zorgen tot op bepaalde hoogte zijn afgenomen." Toch heeft dit tot nu toe niet geresulteerd in een verbetering van de economie in het valutablok.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: zaterdag 9 maart 2013

Honderd banen bedreigd bij TP Belgium in Molenbeek

Callcenter Teleperformance Belgium (TP Belgium) in Molenbeek wordt met een sluiting bedreigd. Tijdens een vergadering kondigde de directie vandaag aan zich niet verder garant te stellen voor de Belgische vestiging. Dat meldt de socialistische bediendevakbond BBTK in een persbericht.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs