EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36326 tot 36330 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Handelstekort Japan stijgt naar recordniveau

De Japanse economie leunt meer op import dan ooit tevoren, zo blijkt uit de laatste cijfers van de handelsbalans. Het tekort was in januari met ¥1.629 miljard groter dan ooit tevoren. Dat is zorgwekkend, omdat de goedkope munt juist de export moet stimuleren.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Louis Vuitton verhoogt prijzen in Japan

Louis Vuitton, bekend van de luxe tassen en sieraden, heeft de prijzen van haar assortiment in Japan met 12% verhoogd. De prijsstijging is nodig omdat de import door de zwakke yen duurder is geworden. De yen verloor in drie maanden 13% tegenover de Amerikaanse dollar.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

CEO van Titan lacht Frankrijk uit in zijn gezicht

Titan is een wereldbedrijf. Titan is de enige onderneming die wielen en banden ontwerpt, test en produceert zowel voor de landbouw, bouw, bosbouw en mijnbouw. In een brief van de CEO van Titan aan de Minister van Industriële vernieuwingen wordt het Franse industriële beleid met de grond gelijk gemaakt.

How stupid do you think we are? zegt Maurice M. Taylor. Jullie willen een discussie opstarten, maar wij zijn diegene die geld heeft, de vakbonden hebben slechts de steun van de Franse regering. Een Franse boer wil enkel de goedkoopste banden, hij interesseert zich niet of die banden uit Frankrijk of China komen. De Franse industrie is gedoemd om te verdwijnen als er niets veranderd.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Grieken staken massaal tegen bezuinigingen

ATHENE - De Grieken worden woensdag geconfronteerd met een massale staking die grote delen van het openbare leven stillegt. 

Ambtenaren, leraren en de medewerkers van de spoorwegen hebben het werk neergelegd uit protest tegen het bezuinigingsbeleid van de regering en de sterk toegenomen werkloosheid.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Bedrijfsleven steeds somberder over werkgelegenheid

Het niet-financiële bedrijfsleven is somber over de werkgelegenheid. Het aantal ondernemers dat verwacht hun personeelsomvang in te krimpen, is in ruim drie jaar niet zo groot geweest. Vooral in de bouw zijn de ondernemers somber. Dit blijkt uit de Conjunctuurenquête Nederland over het eerste kwartaal van 2013.

Lees verder op uvenium.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs