EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36336 tot 36340 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 23 februari 2013

‘Euro wankelt bij terugkeer Berlusconi als premier’

DEN HAAG - De financiële crisis in Europa laait in volle hevigheid op als Silvio Berlusconi dit weekeinde de Italiaanse verkiezingen wint en opnieuw premier wordt.

Dit doemscenario vreest Europa-watcher en voormalig VVD-kamerlid Arend Jan Boekestijn, als historicus en docent verbonden aan de Universiteit van Utrecht.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 februari 2013

'In Panama kunnen wij wel wat betekenen'

Zondag vertrekt een zware handelsdelegatie, onder leiding van de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb, richting Panama.

De meest kansrijke sectoren zijn maritieme dienstverlening, energie en landbouw, weet een woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken. 

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 februari 2013

Ook paardenvlees gevonden in Italiaanse lasagnes

Er is nu ook paardenvlees gevonden in lasagnebereidingen uit Italië, gemaakt door het bedrijf Primia uit de streek van Bologna. Dat meldt het Italiaanse persagentschap Ansa. Het paardenvlees, niet vermeld op het etiket, werd gevonden in bevroren lasagne van 600 gram.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 23 februari 2013

Steeds meer rijken bij goededoelenclub Bill Gates

NEW YORK - De goededoelenclub van de Amerikaanse superbelegger Warren Buffett en Microsoft-oprichter Bill Gates was tot voor kort een hoofdzakelijk Amerikaanse aangelegenheid. 

Maar deze week meldden zich de eerste superrijken van buiten de Verenigde Staten bij The Giving Pledge, zoals het initiatief heet.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 23 februari 2013

Bakkers en Bankiers. ( De waarheid

Stel dat de bakker bij u om de hoek hetzelfde verdiende als een zakenbankier; honderdduizenden euro's per jaar. Dan zouden bij u in de buurt andere mensen ook een bakkerij beginnen, toch? Ze zien de dikke auto van de bakker en denken: ga ik ook doen. Grote winsten trekken nieuwe spelers aan, wier concurrentie de prijzen (en dus salarissen) naar beneden drijft. Dat is marktwerking.

Stel nu dat de bakker bij u om de hoek brood verkocht van dezelfde kwaliteit als de woekerpolissen of subprime-hypotheekproducten die zakenbanken de afgelopen decennia met zoveel succes wisten te slijten. Dan zou u die bakker voortaan mijden, toch? En met u de rest van de buurt. De bakker zou failliet gaan want wie slecht presteert, verdwijnt. Ook dat is marktwerking.

Lees verder op standaard.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs