Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 36336 tot 36340
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 18 december 2012

US Mint is door haar voorraad 2012 Silver Eagle munten heen

De US Mint is door haar voorraad Silver Eagle munten van 2012 heen. De verkoopcijfers in november waren boven verwachting, maar de productie is daarop niet aangepast. Daarom kunnen handelaren de komende drie weken geen Silver Eagles inkopen bij de US Mint. Vanaf 7 januari begint de US Mint met de levering van de 2013 munten.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 18 december 2012

Grafiek: Amerikaanse schuldenberg sinds de onafhankelijkheid

Op Zero Hedge verscheen een grafiek die de omvang van de huidige schuldencrisis in perspectief plaatst. De omvang van de Amerikaanse staatsschuld wordt door velen bestempeld als onhoudbaar, maar de geschiedenis laat zien dat het land er al een aantal meerdere keren in geslaagd is haar schuldqoute terug te brengen. Helaas ging dat steeds gepaard met veel ellende. Wat staat ons nog te wachten?

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 18 december 2012

Zweedse centrale bank verlaagt rente

,,De zwakke ontwikkelingen in de eurozone hebben een duidelijk effect op de Zweedse economie. De internationale handel is al een tijdje zwak'', verklaarde de Riksbank.

Bron: bizzdaily.nl
Geplaatst: dinsdag 18 december 2012

Carlos Slim verliest 2 miljard in 1 dag | bizzdaily.nl

Carlos Slim, de rijkste man op aarde, heeft het afgelopen etmaal bijna 2 miljard verloren op zijn aandelen KPN en Telkom Austria. Slim heeft doormiddel van grootschalige aandelen handel, geprobeerd voet aan Europese wal te zetten, maar kreeg deze week het flink te verduren. De aandelen van KPN waren in 15 jaar niet zo veel gedaald in 1 dag.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 18 december 2012

'China mikt op groei van 7,5% in 2013'

De Chinese regering mikt komend jaar opnieuw op een economische groei van 7,5 procent.

Het groeidoel zou de uitkomst zijn van een bijeenkomst van de belangrijkste economische beleidsmakers van de op een na grootste economie ter wereld. Daar zou ook zijn besloten dat de inflatie komend jaar moet uitkomen op 3,5 procent. Dat is het laagste niveau sinds 2010.