EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36351 tot 36355
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

Eurozone nog lang niet in evenwicht

De rust in de eurozone is voorlopig teruggekeerd, maar het zal nog heel lang duren voordat de grote verschillen tussen de eurolanden zijn opgelost. De lonen en prijzen in het zuiden moeten nog aanzienlijk dalen, terwijl de prijzen in Duitsland flink omhoog zullen moeten om de muntunie weer in evenwicht te krijgen. Dat stelt de gerenommeerde Duitse econoom Hans-Werner Sinn in een vandaag gepubliceerd artikel in de Duitse krant Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

Nieuwe appartementen in Dubai in no-time uitverkocht

In Dubai is de vraag naar vastgoed kennelijk zeer groot, want een nieuw vastgoedproject met 147 appartementen was binnen enkele uren compleet uitverkocht. De gemiddelde prijs was meer dan $7.300 per m². Kopers hoefden maar 15% in te leggen, de rest betalen ze in termijnen tot aan de oplevering van de wolkenkrabber in 2016.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

De stille QE van de Canadese centrale bank

Terwijl de meeste aandacht uitging naar de schuldenproblematiek in de VS en in de Eurozone heeft ook de Canadese centrale bank wat meer staatsobligaties aan haar balans toegevoegd. De totale balans van de Bank of Canada groeide met 21%, de hoeveelheid staatsobligaties nam zelfs met 46% toe in het afgelopen jaar.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

UWV verwacht dit jaar 85.000 minder banen

Het UWV verwacht dat er dit jaar 85.000 minder banen zijn in Nederland. Daarmee is de uitkeringsinstantie flink negatiever over de arbeidsmarkt dan eerder voorzien.

In juni 2012 ging het UWV nog uit van een afname van 7000 banen dit jaar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

Nassim Taleb: “Ik hou niet van aandelen, maar ik word geforceerd ze te houden”

Nassim Taleb, wat ons betreft een uitzonderlijk genie in de financiële wereld, was te gast op CNBC om zijn visie op de markten te geven.

Hij viel al meteen in huis voor wat betreft de aandelenmarkten: hij heeft er weinig mee, maar hij wordt geforceerd om ze in portefeuille te houden omdat Treasuries niet meer te vertrouwen zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs