EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
66
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36366 tot 36370
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

Laatste genoteerde bank verliest AAA-rating

De Canadese Toronto-Dominion Bank (TD Bank) werd maandag (lokale tijd) teruggezet tot Aa1.

De Canadese Toronto-Dominion Bank (TD Bank) werd maandag (lokale tijd) teruggezet tot Aa1.

Moody's waardeerde in totaal zes van de grootste Canadese financiële instellingen af, door zorgen over de schuldenlast bij klanten van de financiële concerns en de hoge huizenprijzen in het land.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

17.000 werknemers verloren in 2012 hun job door collectief ontslag

Vorig jaar geraakten in België 16.707 werknemers hun job kwijt bij een procedure van collectief ontslag. Dat blijkt uit cijfers van de FOD Tewerkstelling die Le Soir publiceert. In 2011 waren er dat 6.655.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

'Wereldelite kondigde in Davos het einde van de financiële crisis aan'

De politieke en zakelijke wereldelite heeft op de jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum in Davos in de Zwitserse Alpen besloten dat de financiële crisis voorbij is..

Het einde van de crisis was geen formele aankondiging waard, maar vrijwel alle leiders spraken over de crisis als iets uit het recente verleden.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

'Griekse crisis heeft dieptepunt achter de rug'

De Griekse regering denkt dat het land de ergste economische rampspoed achter de rug heeft.

De Griekse regering denkt dat het land de ergste economische rampspoed achter de rug heeft.

''Er is licht aan het einde van de tunnel'', zegt minister van Financiën Yannis Stournaras in een dinsdag verschenen interview met de Britse omroep BBC.

''De kans op een Grieks vertrek uit de euro is uiterst klein geworden'', denkt Stournaras. ''We zijn erin geslaagd onze economie te hervormen. De markten zijn optimistischer, spaartegoeden komen terug naar de banken, de overheid betaalt zijn schulden aan de private sector en Europa ziet ons nu anders.''

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

'Wereld is geruisloos teruggekeerd naar een internationale goudstandaard'

Het globaal economisch systeem beweegt opnieuw in de richting van een de facto goudstandaard. De centrale banken van de wereld vergroten immers hun goudreserves terwijl ze de vier grote fiatmunten (de dollar, euro, pond sterling en yen) in toenemende mate dumpen, schrijft Ambrose Evans-Pritchard in The Daily Telegraph.

Er wordt relatief weinig over gezegd, maar China en andere opkomende economieën zoeken steeds vaker hun toevlucht in goud. Rusland streeft openlijk een goudproportie van 10 procent van zijn totale reserves na, terwijl de Duitsers n de komende jaren honderden tonnen goud uit het buitenland zullen repatriëren.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs