EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36381 tot 36385 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2013

ECB blijft markten 'zo lang als nodig' steunen

Frankfurt (Belegger.nl) – De ECB verwacht later dit jaar een geleidelijk herstel van de financiële markten, maar zal zo lang als nodig banken blijven steunen. Dat zei ECB-president Mario Draghi vandaag in een toelichting op het rentebesluit.

De Governing Council van de ECB besloot vandaag het belangrijkste rentetarief ongewijzigd te laten, op 0,75 procent. Daarmee is de rente al zeven maanden op hetzelfde niveau. De laatste keer dat de rente gewijzigd werd, was op 5 juli vorig jaar, toen werd besloten tot een verlaging van 1 procent naar de huidige 0,75 procent.

Lees verder op belegger.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2013

Centrale banken steunen beurzen

De Europese Centrale Bank (ECB) houdt hoop op enig economisch herstel van de eurozone later dit jaar, stelde ECB-president Mario Draghi. Woensdagavond maakte de Amerikaanse Federal Reserve al bekend een gematigde groei te verwachten.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2013

'België is het museum geworden van alle mogelijke belastingen die in de wereld bestaan'

Een bericht dat gisteren alle media haalde en waarin een groep vooraanstaande Belgische economen pleitte voor een versoepeling van het besparingsbeleid in ons land is door die groep nog dezelfde dag genuanceerd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2013

Grootste reële loondaling in het Verenigd Koninkrijk: TUC

Workers in the UK have seen the biggest fall in real wages than anywhere in the world's top 10 developed economies, according to a new study.

Your career Unpaid overtime - Your rights 10 steps to getting a new job Beginner's guide to self-employment The ten best-paying jobs in the UK, and why The most recession-proof job sectors

Lees verder op co.uk
Geplaatst op: vrijdag 8 maart 2013

ECB verlaagt economische vooruitzichten, geen nieuwe stimulus

FRANKFURT (Dow Jones)--De Europese Centrale Bank (ECB) heeft donderdag zijn ramingen voor het bruto binnenlands product van de eurozone verlaagd, terwijl president Mario Draghi erop wijst dat de risico's voor de economie neerwaarts gericht blijven.

Lees verder op beurs.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs