EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
44
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
40
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3641 tot 3645
Geplaatst op: maandag 6 februari 2017

Het failliet van de Franse nucleaire industrie

Degene die de Franse verkiezingen zal winnen in 2017 zal direct geconfronteerd worden met een pijnlijke financiële situatie. Zowel op begrotingsgebied, de handelsbalans als de competitiviteit is er veel werk aan de winkel. Bovenop dit alles komt echter nog een ander financieel drama, namelijk de (failliete) Franse nucleaire industrie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 februari 2017

Agrarische sector in Verenigde Staten grootste verliezer bij handelsoorlog met China

Een handelsoorlog tussen China en de Verenigde Staten, de twee grootste economieën ter wereld, is enkel nog een kwestie van tijd. De Amerikaanse landbouw zou verrassend genoeg echter de zwaarste slag toegedeeld krijgen als het echter zo ver komt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 februari 2017

Duitsland grote winnaar van Brexit (Ernst & Young)

Nu een harde Brexit meer en meer realiteit dreigt te worden kijken investeerders massaal naar mogelijkheden om hun activiteiten te verleggen naar andere Europese landen. Dit om de toegang tot de Europese eenheidsmarkt niet te verliezen. De keuze welk land aan het langste eind trekt lijkt ondertussen meer en meer duidelijk te worden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 februari 2017

Verenigde Staten riskeren handelsoorlog met 4 van de 6 belangrijkste handelspartners

Trump blijft de markten opschrikken met talrijke aankondigingen en dreigementen omtrent bestaande handelsakkoorden. Indien hij dit pad blijft bewandelen dreigen de Verenigde Staten in een recessie te belanden aldus Austan Goolsbee, voorzitter van de Council of Economic Advisers onder het bewind van Obama.

Het probleem met Trump is niet enkel dat hij nogal hard tekeer gaat in een wereld waarin bepaalde gevoeligheden decennialang werden gerespecteerd. Zowel tegen vijanden als eeuwenlange bondgenoten is de toon van Trump dezelfde. Een gegeven wat onder meer in Canada, Japan, Europa en Australië reeds de wenkbrauwen deed fronsen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 februari 2017

Vermogen zonne-energie in China vorig jaar verdubbeld

Het totale vermogen van alle zonnepanelen in China is vorig jaar verdubbeld. In het Aziatische land staat nu ongeveer 77,42 gigawatt aan capaciteit opgesteld.

In 2016 is er ongeveer 34,54 gigawatt bijgekomen, zo meldt de National Energy Administration (NEA) dit weekend. De NEA is het agentschap dat de ontwikkelingen in de energiesector overziet.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs