EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3641 tot 3645 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 1 mei 2017

Een nieuwe bron van ongenoegen

Waardeloze cijfers in zowel Amerika, Groot-Brittannië en Brazilië, verzucht macro-econoom Kees De Kort. En dan wordt er door de Amerikaanse overheid ook nog eens gewerkt aan een nieuw schuldenplafond.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 1 mei 2017

Brexit niet gratis!

De Europese leiders zijn éénsgezind wat de brexit-onderhandelingen betreft. Eerst alle voorwaarden en de factuur voor de scheiding regelen, dan pas nieuwe relaties opbouwen. De Britse premier is niet akkoord. 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 1 mei 2017

Trendbreuk bij goud?

Het komt er in de eerste plaats op aan om de trend te definiëren. Sinds de dubbele bodem van 1999 en 2001 bevindt goud zich ontegenzeggelijk nog steeds in een opwaartse trend. Maar wanneer we de top van september 2011 als referentie nemen (1920 dollar), dan is die trend neerwaarts gericht.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 1 mei 2017

TA Zilver Analyse Roy | Week 18 - 2017

Afgelopen week kregen de stieren het zwaar te verduren.

Afgelopen week kregen de stieren het zwaar te verduren.

Op maandag werd het negatieve sentiment van de vrijdag voortgezet waardoor de koers gedurende de handelsdag steeds verder omlaag werd gestuurd naar een laagste stand van $17.55. Toch wisten de stieren van deze nieuwe dreun te herstellen en werd er stapje voor stapje terrein teruggewonnen. Het doorbroken 50 d. MA kon zelfs worden aangevallen maar er kon niet boven worden gesloten.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 1 mei 2017

Zilverproductie

Er bestaan niet zo heel veel zilvermijnen. De reden daarvoor is dat twee derde van het zilver dat geproduceerd wordt bij mijnbedrijven gewonnen wordt die andere metalen delven en zilver als bonus meekrijgen.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs