EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
29
kliks
16
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36406 tot 36410 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

Is de correctie in de zilvermarkt eindelijk voorbij?

De zilverprijs is de laatste drie maanden fors onderuit gegaan. Vooral deze week ging het hard naar beneden. Gisteren werd een recordvolume aan zilvercontracten verhandeld. Mogelijk is dat een aanwijzing dat we de grootste daling achter de rug hebben.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

Tien regels voor beleggers van Bob Farrell

Bob Farrel presenteert een lijst van tien regels die de belegger moet onthouden om succesvol te zijn op de beurs. Het lijken open deuren, maar slechts weinig beleggers weten de daad bij het woord te voegen. Bijgevoegd zijn een aantal interessante grafieken.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

Amerikaanse banksector 170 % van bbp

The Huffinton Post laat weten dat de totale grote van de Amerikaanse banksector 170 % van het Amerikaanse bbp bedraagt. Dit is veel groter dan werd aangenomen. Ze komen aan dit percentage door de strenge globale boekhoudregels in acht te nemen in plaats van de Amerikaanse boekhoudregels.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

Nieuw-Zeeland volgende kandidaat ‘Currency Wars’: “Kiwi-dollar moet worden gestopt”

In ‘Currency Wars’ zijn er winnaars en verliezers, hoewel het onderscheid tussen beiden niet altijd even makkelijk te maken is. Kan iemand een winnaar worden genoemd die er in slaagt om de eigen nationale munt bij wijze van spreken de strot om te wringen?

Enfin, niemand wil in het kamp van de verliezers zitten, ook Nieuw-Zeeland niet. De gouverneur van de Nieuw-Zeelandse Reserve Bank Graeme Wheeler haalde gisteren zwaar uit naar de speculanten met een forse uitspraak als “the kiwi is not a one-way bet”.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

Vooral jonge bouwers hebben problemen om huis te financieren

Vooral de jongere generatie heeft het moeilijk om de financiering van een woning rond te krijgen. Dat blijkt uit de resultaten van een studie in opdracht van Woningen Blavier bij een representatieve steekproef van 600 Belgen met concrete plannen om te bouwen, verbouwen of te kopen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs