EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36411 tot 36415 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 27 februari 2013

Frans Minister ‘eist’ dat ECB meedoet met de valutaoorlog

De Franse Minister van industrie eist bijna dat de ECB zich mengt in de valutaoorlog om de waarde van de euro te doen dalen. De socialistische Minister, Arnaud Montebourg, gaat verder op zijn elan van omstreden uitspraken. Recent kreeg hij nog lik op stuk van de CEO van Titan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 februari 2013

Ben Bernanke verdringt Italiaanse problemen naar de achtergrond

Bernanke verdedigde nogmaals het programma van de centrale bank om een ruime monetaire politiek te voeren. Daarmee werd de vrees weggenomen dat de Fed vroegtijdig zal stoppen met het inkopen van US Treasuries, vrees die vorige week plots de kop opstak.

Maar van echte euforie was geen sprake en dat heeft te maken met het feit dat Bernanke nog altijd geen antwoord kan geven op de vraag hoe hij als puntje bij paaltje komt van plan is om de uitgang te zoeken. Dat die moeilijk te vinden zal zijn staat als een paal boven water.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 februari 2013

Opvallende divergentie bij goud en zilver tussen prijs en fysieke vraag

Februari is een gekke maand tot nu toe voor goud en zilver. Eerst werd de prijs onderuit gehaald, nu stijgt de goudprijs weer fors door een opflakkering van de eurocrisis. Maar er is nog meer aan de hand. Zerohedge vond een frappante divergentie tussen de vraag naar het fysiek goud en zilver en de respectievelijke prijs.

In januari was er al een sterke fysieke vraag naar goud en zilver. Denk ook maar aan het tekort aan zilver bij de US Mint. Andere grote kopers waren Rusland en Turkije die grote hoeveelheden goud hebben toegevoegd aan hun reserves.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 februari 2013

Voorziet Warren Buffett een correctie van 90 % op Wall Street?

Ondanks de sterke stijging van de Amerikaanse aandelen de laatste maanden, begint Warren Buffett afscheid te nemen van een deel van zijn aandelenpositie. Vooral aandelen uit de consumentensector worden verkocht. En Buffett is niet alleen, er zijn nog andere miljardairs die momenteel hun aandelen verkopen. Weten zij iets meer dan wij?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 februari 2013

Mike Maloney: "Hidden Secrets of Money"

Mike Maloney van Goldsilver.com heeft het eerste deel vrijgegeven van een nieuwe documentaire over geld, goud en zilver. In deze reeks legt hij uit hoe het banksysteem werkt en waarom papiergeld altijd terugkeert naar haar intrinsieke waarde van nul.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs