EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36441 tot 36445 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Kort nieuws van de dag

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste feiten in de media via het “Kort nieuws van de dag”.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Organisator Miljonair Fair failliet

Het kan zijn dat luxedieren dit jaar niet meer terecht kunnen op evenement Masters of LXRY. Het bedrijf achter de exclusieve beurs, die voorheen de Miljonair Fair heette, is failliet. Dat maakte het bedrijf, Gijrath Media Groep (GMG) van mediaondernemer Yves Gijrath, dinsdag bekend.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

China streeft naar stabiliteit met groei van 7,5 procent

China zal stabiliteit en hervormingen bevorderen met een beoogde groei van 7,5 procent dit jaar voor zijn "socialistische markteconomie", zo heeft de Chinese premier Wen Jiabao vandaag gezegd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Topman van Heinz Ketchup krijgt gouden handdruk van 213 miljoen dollar

In de Verenigde Staten ziet het er voorlopig niet naar uit dat de bonussen voor toplui begrensd zullen worden, zoals in Europa wel het geval is. De topman van H.J. Heinz Company, William Johnson, krijgt een van de grootste ontslagvergoedingen ooit: als de overname door Warren Buffett en 3G zoals gepland plaatsvindt en hij vervolgens ontslag neemt, krijgt Johnson een ontslagvergoeding van 213 miljoen dollar. Dat komt overeen met 163 miljoen euro.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Dow Jones bereikt hoogste stand ooit

Het vorige historische hoogtepunt dateerde van 11 oktober 2007. Toen tikte de Dow op 14.198,10 punten de hoogste tussentijdse koers aan. De hoogste slotstand in de geschiedenis werd bereikt op 9 oktober 2007 met 14.164,53 punten.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs