EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36441 tot 36445 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 18 februari 2013

Column Kees de Kort | Nederland als belastingparadijs

"De G20 heeft gepraat over begrotingstekorten en belastingparadijzen, zoals Nederland. Creatief met belasting omgaan begint nu op de agenda te komen van de G20."  De 20 machtigste economieën ter wereld beginnen zich af te vragen of ze niet iets moeten doen aan landen die bedrijven helpen belasting te ontduiken. Misschien maar goed dat Nederland er niet bij was deze keer.Maar die bedrijven zijn niet de schurken: “De slimste mannetjes van de klas zitten bij die advocatenkantoren en die weten feilloos gebruik te maken van regels. Wij, de regering en het parlement hebben regels gemaakt die goed uitpakken voor het internationale bedrijfsleven.”

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 18 februari 2013

De kosten voor het redden van Europese banken

Die Welt heeft een overzicht gemaakt van alle kosten die verschillende landen gemaakt hebben voor het overeind houden van banken in de Eurozone. In totaal is er al bijna €299 miljard uitgegeven om het banksysteem overeind te houden en het is onwaarschijnlijk dat het bij dit bedrag zal blijven.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 18 februari 2013

'Hoge olieprijs slecht voor economie'

Dat zei hoofdeconoom Fatih Birol van het Internationaal Energie Agentschap (IEA) maandag. ''De huidige prijs van ongeveer 118 dollar per vat (Brent) baart me zorgen'', zei Birol.

Hij schat dat de kosten voor Europa om olie te importeren stijgen naar 500 miljard euro.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 18 februari 2013

Nederlandse tuinders hebben goud in handen

Planten zitten vol met interessante stoffen. Deze inhoudsstoffen zijn geschikt als actieve ingredient in medicijnen, voedingsupplementen, huidverzorgingsproducten en gewasbeschermingsmiddelen. Het Kenniscentrum Plantenstoffen brengt tuinders en bedrijven in de eindmarkten bij elkaar om het

Lees verder op nieuwsbank.nl
Geplaatst op: maandag 18 februari 2013

Verticale windmolens weer onder de aandacht

Windmolens die om hun as draaien winnen aan populariteit. Ze zijn stiller, betrouwbaarder en ogen beter dan de horizontale variant.

In de jaren tachtig leek het even alsof windmolens met een verticale as het zouden winnen van hun horizontale collega’s. Vanwege de lage betrouwbaarheid en efficiëntie haalden ze het echter niet. De verticale windmolens zijn nu echter met een comeback bezig.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs