EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36456 tot 36460 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 6 maart 2013

Ondernemers staan op om bedrijven te helpen

Omdat banken nauwelijks meer kredieten verstrekken zijn vermogende ondernemers opgestaan om veelbelovende en innoverende Nederlandse bedrijven te helpen met hun financiering. De ondernemersfamilie Jager heeft hiervoor het nieuwe BizzFund opgericht. Doel is om via de uitgifte van obligaties gezonde middelgrote bedrijven te steunen en zo de economische groei en werkgelegenheid veilig te stellen.

Door de terughoudendheid van de banken kunnen bedrijven nauwelijks meer investeren. Dat leidt volgens BizzFund tot onnodige faillissementen en stagnerende economische groei. Op termijn bedreigt het gebrek aan passende financieringen zelfs de continuïteit van het Nederlandse bedrijfsleven. Daarom wil het private fonds bedrijven in staat stellen te blijven ondernemen en te innoveren.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: woensdag 6 maart 2013

Multinationals vragen 300 euro maandloon in Griekenland

door Bruno Tersago "Multinationals vragen 300 euro maandloon in Griekenland"

De zondagseditie van de Griekse krant 'To Vima' vermeldde dat de CEO’s van 11 multinationals aan de Griekse minister van Economische Ontwikkeling en de minister van Werk zouden hebben gevraagd om een wet aan te nemen die het mogelijk moet maken om jonge werklozen aan te werven tegen een salaris van 300 euro per maand.

Lees verder op dewereldmorgen.be
Geplaatst op: woensdag 6 maart 2013

Charles Nenner: “Vergeet die beursrecords, de Dow gaat naar 5000″

Charles Nenner, technisch cyclusspecialist, was te gast op Bloomberg TV om de huidige structuur in de financiële markten uit de doeken te doen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 6 maart 2013

Merrill Lynch: Goud zeker niet door de 2000 dollar grens voor 2015

Merrill Lynch: Goud zeker niet door de 2000 dollar grens voor 2015

Ondanks dat goud het de afgelopen dagen best redelijk heeft gedaan, is er vandaag toch weer wat slecht nieuws te melden. Na een aantal andere banken heeft nu ook de Amerikaanse zakenbank Merrill Lynch ervoor gekozen om de vooruitzichten voor de goudprijs te verlagen. De bank spreekt de verwachting uit de goud een gemiddelde waarde in 2013 zal gaan halen van 1680 dollar per troy ounce, wat een daling van 7 procent is ten opzichte van de voorgaande vooruitzichten.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Griekenland: FinMin gaat door bankrekeningen heentrollen

As Greece's painfully desperate fight to collect tax revenue, any tax revenue, using traditional methods meets failure after grotesque failure, driven by such unconventional stumbling blocks as running out of ink with which to print tax forms, striking tax collectors, and repossessed (or stolen) tax department computer equipment, the necessity to prove to Europe that Greece is doing something to fill the income side of its reformist ledger has forced it to turn to the glaringly illegal. As Greek Reporter notes, "Greece’s General Secretariat for Information Systems has completed an application that will allow the state’s monitoring and collection mechanism to access the country’s banking system via an online connection and let the government have access to depositor bank accounts. The application, which will let the Finance Ministry troll through the accounts of all depositors suspected of tax evasion means online inspectors can scour through records of deposits, loans, credit card use and other data without permission from the account holder."

What is troubling is that while this happens in the US on a daily basis, at least the NSA has to dig through data illegally, and can't use what it finds against citizens in court.

Lees verder op zerohedge.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs