EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36461 tot 36465 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

Amerikaanse huizenmarkt last een adempauze in

Wanneer we enkele jaren teruggaan in de tijd, mag het begin van de grote crisis ergens in 2007 gesitueerd worden. Een Britse bank (welke doet er niet meer toe) maakte in q1 van dat jaar gewag van problemen met subprimes. Dat woord was toen nog vrijwel onbekend, maar daar zou snel verandering in komen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 februari 2013

China is even zot van goud als India, maar om andere redenen

De Chinese bevolking is samen met de Indische bevolking de grootste consumenten van goud ter wereld. De Chinese particuliere vraag naar goud bedraagt een kwart van de globale vraag. In het vierde kwartaal bedroeg de vraag naar gouden baren en juwelen 33 % meer dan in het derde kwartaal 2012. Maar de Chinezen hebben

meer redenen om goud te kopen

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

FOMC: Monetaire stimulering gaat door en rente blijft laag

Vandaag werden de notulen van de FOMC vergadering van januari bekendgemaakt. Het verhaal is niet veranderd, want de Fed ziet naar eigen zeggen nog geen reden om het ruime monetaire beleid te veranderen. De Fed blijft dit jaar $85 miljard per maand bijdrukken en zal de rente tot ver in 2015 laag houden. Het herstel van de arbeidsmarkt is nog onzeker.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Danone schrapt 39 functies in ons land

De Franse voedingsgroep Danone schrapt in ons land in totaal 39 functies. In Oudergem in de zuivelactiviteit schrapt men 11 jobs en 6 in de afdeling water. Bij Nutricia in Zaventem sneuvelen in de afdelingen baby- en klinische voeding respectievelijk 13 en 9 functies. In totaal stelt Danone in ons land 790 mensen tewerk.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Lufthansa schrapt 700 banen ondanks miljard euro winst

De Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa heeft in 2012 bijna een miljard euro verdiend, maar blijft op besparingskoers. Er worden 700 banen geschrapt en er komt geen dividend.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs