EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
41
kliks
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36461 tot 36465
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

Rusland moet meedoen aan redding Cyprus

Rusland moet samen met de eurolanden en het Internationaal Monetair Fonds (IMF) werken aan de redding van Cyprus en voorkomen dat de financiële crisis oplaait. Dat stelde directeur Charles Dallara van de internationale bankenvereniging Institute of International Finance (IIF) woensdag.

[...]

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

Banken alleen splitsen is onvoldoende

Een plan om banken te splitsen in een handels- en een spaartak zonder aanvullende maatregelen is onvoldoende om ze te beschermen tegen systeemrisico's.

[...]

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

Koeweit op de prairie: NASA maakt verandering in de Amerikaanse economie zichtbaar vanuit de ruimte

Nachtelijke ruimtefotoā€™s van de V.S. tonen duidelijk aan dat Amerika verandert. Tim Fernholz en Ritchie King van Quartz vestigen de aandacht op een nieuwe ā€œlichtvlekā€ in Noord-Dakota, net ten zuiden van de Canadese grens. Deze regio, door de lokale bevolking ā€œKoeweit op de prairieā€ genoemd, is het nationaal centrum voor aardgasextractie.

De controversiĆ«le technologie die gebruikt wordt om water en chemicaliĆ«n in de bodem te pompen om openingen te creĆ«ren en toegang te krijgen tot aardgas en olie heet 'fracking' en gaat dag en nacht door. Overigens gaat 29% van het gas dat ontsnapt verloren omdat sommige bedrijven enkel geĆÆnteresseerd zijn in de meer winstgevende olie errond.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

Blok heeft geen alternatief voor woningmarkt

Blok is ervan overtuigd dat het kabinet Rutte-II een gebalanceerd pakket met maatregelen heeft doorgevoerd waarmee de woningmarkt weer op gang komt. Maatregelen om de markt eerder een impuls te geven zouden volgens hem alleen maar tot afwachtgedrag leiden.

Lees verder op bnr.nl
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

NMBS-Groep werft 1.500 nieuwe werknemers aan

In 2013 zal de Nationale Maatschappij van de Belgische Spoorwegen (NMBS) 1.500 werknemers aanwerven. De aanwervingen zijn nodig om het grote aantal medewerkers te vervangen die op pensioen gaan en om de talrijke mobiliteitsuitdagingen aan te kunnen, aldus de NMBS Groep.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs