EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36476 tot 36480
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

Ruim 3.400 werknemers betogen tegen moderne slavernij

Enkele duizenden werknemers uit de bouw-, de transport- en de voedingssector hebben in Brussel betoogd tegen wat de vakbonden "moderne slavernij" noemen: economische uitbuiting en sociale dumping van buitenlandse werknemers in Europa. De politie telde 3.440 betogers.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

"Ghana overweegt terughalen goudvoorraad"

Volgens sommige analisten is Ghana er klaar voor om haar goudreserve terug te halen uit Londen en New York. Volgens de centrale bank van Ghana is het land politiek stabiel genoeg om de goudvoorraad op eigen bodem op te slaan. De Bank of Ghana zegt dat het geïnspireerd werd door het besluit van de Bundesbank om goudstaven terug te halen uit het buitenland.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

“En toch zal Griekenland de Eurozone moeten verlaten”

In Europa heerst momenteel een (relatief) zalige rust, waardoor de financiële markten de knop weer op RISK ON hebben gezet. Op het eerste gezicht lijkt alles rust en vrede, er is blijkbaar geen vuiltje meer aan de lucht. Of toch wel? Sommige waarnemers blijven hun pessimisme handhaven.

John Taylor, stichter en chief executive officer van hedge fund FX Concepts in New York, is zo iemand. Taylor had het lef om op Bloomberg Television te verklaren dat Griekenland mogelijk zelfs al binnen enkele maanden zal gedwongen zijn om de Eurozone te verlaten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

S&P ziet Europese huizenmarkt verder verslechteren in 2013

Nu huizenprijzen over 2012 definitief met 6,3 procent gedaald zijn in 2012 is het tijd om vooruit te kijken. Ondanks dat sommige spelers geen vooruitzicht meer willen geven zijn er gelukkig nog altijd andere wel bereid hun visie te delen. Kredietbeoordelaar S&P ziet in Europa vooral de Nederlandse (-5,9%), Spanje (-7,8%) en Frankrijk (-5%) nog grote dalingen in het verschiet liggen. Opvallend is dat Standard & Poor’s een einde ziet komen aan de daling in Ierse huizenprijzen. Over 2013 wordt nog slechts een daling van 0,9% verwacht, terwijl over 2014 de huizenprijzen niet zullen veranderen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 23 januari 2013

Spaanse recessie nog dieper

De recessie in Spanje is in het vierde kwartaal van 2012 verdiept. De Spaanse economie kromp met 0,6 procent in vergelijking met het voorgaande kwartaal, toen de economie met 0,3 procent in omvang terugging. Dat maakte de Spaanse centrale bank bekend.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs