EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36476 tot 36480 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

In Armani-pak bij de soepkeukens: de Griekse nouveaux pauvres

SyntagmaDe laatste berichten uit Griekenland zouden hoopgevend zijn. Verschillende Griekse media denken dat het land nu het ergste achter de rug heeft. Journalist Kostas Tsapogas is daar niet zo zeker van. Hij verloor in december 2011 zijn werk en werd vervolgens een typisch voorbeeld van de nieuwe Griekse middenklasse. Hoe de doorsnee Griek vandaag overleeft,vertelt hij in de New York Times.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Goud en Zilver Event

Programma Goud&Zilver Event 2013 Hieronder vind je de uitgebreide programmabeschrijving van het Event met een lijst van deelnemers.

Gaat het nog wat worden met dat goud en zilver? Panelgesprek met:

Kluisedelmetaal: De moderne manier om te beleggen in fysiek goud en BTW vrij zilver.

Lees verder op edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

De top-10 goudmijnen ter wereld

van 's werelds grootste goudmijnbedrijven ter wereld produceerde in 2012 3,4 % minder goud dan in 2011. De productie daalde van 32 miljoen ounces naar 30,9 miljoen ounces. Slechts 3 van de 10 mijnen wist zijn productie op te trekken, de rest moest een daling incasseren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Mario Draghi doet de markten twijfelen over de Euro

De Euro-zone is weliswaar nog niet betrokken bij de ‘Currency Wars’, maar anderzijds lijkt Europese centrale bank president Mario Draghi niet bereid om de Euro zonder slag of stoot door het dak te laten vliegen. Woorden kunnen veel doen, zo bewees Draghi.

Hij is er namelijk in geslaagd om de verdere appreciatie van de Euro een halt toe te roepen door gewoonweg te vertellen dat de economische indicatoren voor de Euro-zone in de richting van een verdere economische verzwakking wijzen. De binnenlandse vraag is namelijk aan het verdampen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

De oorzaken van de daling van goud en zilver

De goudprijs is woensdag 20 februari naar het laagste niveau van de afgelopen 7 maanden gedaald. Het psychologische steunniveau van $1.600,- per troy ounce werd donderdagmiddag doorbroken en op moment van schrijven noteert de prijs van goud rond de $1.590,-. In de afgelopen 30 dagen is goud met zo’n $100,- gedaald. Ook zilver zit in een dalende trend, inmiddels kost een troy ounce zilver zo’n $29,-. Wat zijn zoal de oorzaken voor de daling van goud en zilver?

Stijgende rente = dalende goudprijs

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs