EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 366 tot 370
Geplaatst op: donderdag 15 februari 2018

Saudi-Arabie en Rusland sluiten grote energiedeals

Saudi-Arabië en Rusland hebben deze week verschillende grote energiedeals gesloten, waarmee beide landen hun geopolitieke positie en hun onderlinge relatie verder versterken. Rusland wil samen met China deelnemen aan de beursgang van Aramco, terwijl Rusland ook kansen ziet om te investeren in pijpleidingen en raffinagecapaciteit in Saudi-Arabië.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 15 februari 2018

Waarde Bitcoin weer voorbij de 10.000 dollar

De bitcoin is donderdag weer meer dan 10.000 dollar waard geworden. In het afgelopen etmaal won de munt bijna 8 procent aan waarde. 

De bitcoin is donderdag weer meer dan 10.000 dollar waard geworden. In het afgelopen etmaal won de munt bijna 8 procent aan waarde. 

Ook andere cryptovaluta als ethereum, ripple en bitcoin cash zaten volgens Coinmarketcap in de lift.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 15 februari 2018

Hoe gaat het met Italië?

Nu de verkiezingen in Italië eraan komen, kijkt iedereen angstvallig naar hoe het land ervoor staat. Met enorme schuldenposities, een kwetsbaar financieel stelsel en een matige arbeidsmarkt en een tegenvallende groei is de conclusie volgens BNR-macro-econoom Kees de Kort: niet zo goed.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 15 februari 2018

AFM legt dwangsom op aan bedrijf achter cryptobeurs Zoomtrader

Capital Force, het bedrijf achter handelsplatform voor cryptomunten Zoomtrader.com, moet een dwangsom betalen aan de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Capital Force heeft niet voldaan aan verzoeken om informatie van de AFM, zo maakt de financiële waakhond donderdag bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 15 februari 2018

Volgens de goudprijs is er nog geen sprake van grote paniek…

De rust op de markten is nog steeds niet volledig teruggekeerd. Zo werden we tijdens de handelsdag van gisteren nog geconfronteerd met de nodige paniek nadat de Amerikaanse inflatiecijfers gepubliceerd werden. Toch kunnen we (nog) niet spreken van een angstaanjagende situatie op de beursvloer.

Tijdens de afgelopen twee handelsweken moesten de wereldwijde aandelenmarkten flink waarde inleveren. Deze daling werd als eerste ingezet op Wall Street waarbij steeds meer beleggers zich zorgen maakten over de stijgende inflatie en het effect hiervan op de rentevoet.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs