Nieuws / Artikelen met het woord

57648 artikelen gevonden. Artikel 3651 tot 3655
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 7 december 2016

Zwitserse bank Credit Suisse snijdt verder in de kosten

Credit Suisse snijdt verder in de kosten dan het tot dusver van plan was. De Zwitserse bank kampt met sterk verslechterde marktomstandigheden, waardoor de groei van de opbrengsten tegenvalt.

Daarom moet de beoogde winstverbetering komen van bezuinigingen, meldt het financiële concern woensdag.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 7 december 2016

Zal de horeca-industrie de Fed hét zetje geven?

Het moment dat de Federal Reserve de rente misschien zal gaan verhogen komt steeds dichterbij. Op de volgende FOMC-bijeenkomst dat zal plaatsvinden op 13 en 14 december in Washington zal duidelijk worden of de door vele langverwachte ‘rate-hike’ werkelijkheid zal worden.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: woensdag 7 december 2016

Hyperinflatie maakt geld pinnen een ramp in Venezuela

De hyperinflatie in Venezuela heeft een grote impact op het dagelijkse leven van de bevolking. Volgens Bloomberg moeten mensen bij verschillende pinautomaten in de rij aansluiten om voldoende geld te verzamelen voor de dagelijkse boodschappen. Het grootste bankbiljet is omgerekend nog maar twee dollarcent waard, wat betekent dat je voor een mand met boodschappen al bijna een mand met geld nodig hebt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 7 december 2016

'Nederland nog steeds belangrijk in belastingontwijking'

Nederland sluit nog altijd veel geheime belastingdeals met multinationals. Daarmee blijft ons land een van de belangrijkste landen in Europa als het gaat om internationale belastingontwijking, ook al zegt het kabinet steeds belastingontwijking te willen aanpakken.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 7 december 2016

Krijgt Monte dei Paschi een bailout?

De Italiaanse regering overweegt €2 miljard in het noodlijdende Monte dei Paschi di Siena te investeren, zo schrijft Reuters. De derde grootste bank van Italië moet nog voor het einde van dit jaar €5 miljard aan kapitaal ophalen om haar buffers te versterken en hoopt dat geld op te halen bij private beleggers. Maar door de uitslag van het Italiaanse referendum zijn ook beleggers minder happig om in de probleembank te investeren.