EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36501 tot 36505 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Recordaantal mensen ging met pensioen in 2012

Vorig jaar is een recordaantal mensen met pensioen gegaan: bijna 100.000 werknemers en zelfstandigen en 22.400 ambtenaren. Dat is een stijging van 7 procent in vergelijking met 2011. Minister van Pensioenen Alexander De Croo (Open VLD) erkent dat de wettelijke pensioenen onder druk staan.

In 2011 gingen al ruim 90.000 werknemers en zelfstandigen en 21.500 ambtenaren met pensioen, toen al een van de sterkste stijgingen ooit.

Lees verder op deredactie.be
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

‘Banken spelen gevaarlijk spel'

Dat banken vooral aan kleine ondernemingen leningen weigeren, is een gevaarlijk spel. Dat vindt zelfstandigenorganisatie NSZ, die reageert op het bericht van Febelfin dat banken minder lenen aan ondernemingen.

Febelfin waarschuwde dat de rendabiliteit van de Belgische banken onder zware druk staat. ‘In het belang van de financiering van de economie moet die rendabiliteit hoger', zei voorzitter Filip Dierckx.

Lees verder op standaard.be
Geplaatst op: dinsdag 5 maart 2013

Turkije en Griekenland breiden economische samenwerking fors uit

De Turkse premier Recep Tayyip Erdogan en zijn Griekse ambtgenoot Antonis Samaras hebben vandaag in Istanboel 25 samenwerkingsakkoorden gesloten. Het doel is de bilaterale handel tussen beide landen de komende jaren te verdubbelen. De twee regeringsleiders benadrukten ook dat het nodig is om de politieke geschillen via dialoog op te lossen.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

ECB blijft onderdeel van trojka - bron

AMSTERDAM (Dow Jones)--De Europese Centrale Bank (ECB) is niet van plan om uit de zogenoemde 'trojka' te stappen, meldt e e n persoon bekend met de denkwijze van de bank maandagavond in reactie op berichten in de Duitse pers dat de ECB zijn rol binnen de groep van afgevaardigden van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), de Europese Commissie en de centrale bank, af zou willen bouwen.

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Federal Reserve begint voorbereiding toekomstige PR-nachtmerrie

Everyone wants the Federal Reserve to say how it will unwind the $3 trillion balance sheet amassed from years of quantitative easing.

Indeed, this was something of a hot topic in Fed Chairman Ben Bernanke's testimony before Congress last week.

Lees verder op businessinsider.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs