EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36506 tot 36510 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

De oorzaken van de daling van goud en zilver

De goudprijs is woensdag 20 februari naar het laagste niveau van de afgelopen 7 maanden gedaald. Het psychologische steunniveau van $1.600,- per troy ounce werd donderdagmiddag doorbroken en op moment van schrijven noteert de prijs van goud rond de $1.590,-. In de afgelopen 30 dagen is goud met zo’n $100,- gedaald. Ook zilver zit in een dalende trend, inmiddels kost een troy ounce zilver zo’n $29,-. Wat zijn zoal de oorzaken voor de daling van goud en zilver?

Stijgende rente = dalende goudprijs

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Dit is het best presterende land van de groeimarkten

Je zou er niet direct aan denken, maar naast China en andere groeilanden beleeft Vietnam ook een sterke economische groei. De aandelen van de Vietnamese beurs zijn lange tijd achter gebleven, maar hebben er sinds november een forse stijging opzitten. En nog steeds ogen de waarderingen heel aantrekkelijk volgens

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

'Politici worden geconfronteerd met de ziekelijke cultuur die ze zelf hebben helpen creëren'

Vrouwelijke immigranten maken een kwart uit van al wie in Denemarken langdurige uitkeringen ontvangt, blijkt uit recente cijfers van het Deense Ministerie van Arbeid. Maar de uitkeringsmentaliteit is wijdverspreid onder vele delen van de bevolking, schrijft de krant Jyllands-Posten:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Volvo Cars gaat duizend banen schrappen

Bij autobouwer Volvo, eigendom van het Chinese Geely, worden dit jaar duizend banen geschrapt, ofwel vijf procent van het totale personeelbestand. Dat maakte de topman Hakan Samuelson bekend.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

'Met Franse werknemers is niets aan te vangen, u mag ze houden'

Met Franse werknemers is niets aan te vangen. Deze zogenaamde arbeidskrachten eisen een gigantisch loon, terwijl ze maar drie uur per dag werken. Dat heeft Maurice Taylor, chief executive van de Amerikaanse bandenfabrikant Titan International, in een brief in de Franse zakenkrant Les Echos tegen Arnaud Montebourg, Frans minister van industriële vernieuwing, gezegd. Daarmee reageert Taylor op een vraag van Montebourg, die hoopte dat Titan een gedeelte van de Franse activiteiten van Goodyear, dat zijn fabriek in Amiens sluit, zou willen overnemen.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs