EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36511 tot 36515
Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2013

Column Kees de Kort | Amerikaans herstel valt tegen

"Het was een erg negatieve verrassing. Er worden altijd enquêtes gehouden onder economen die wordt gevraagd wat ze verwachten van het cijfer. Er was echt he-le-maal niemand die ook maar in de buurt zat van dit getal."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2013

US Mint verkocht in januari 150.000 troy ounce aan gouden munten

De US Mint heeft in de maand januari 150.000 troy ounce aan gouden beleggingsmunten verkocht, het hoogste aantal sinds juli 2010. De grote vraag naar gouden en zilveren munten van de US Mint laat zien dat steeds meer beleggers bescherming zoeken in edelmetaal. In januari werden er bijna 7,5 miljoen Silver Eagles verkocht, meer dan ooit tevoren.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2013

Is dit een gunstig moment om goud te kopen?

De ontwikkeling van de goudprijs toont een sterke correlatie met het groeiende balanstotaal van centrale banken. Sinds september is de goudprijs sterk weggezakt, terwijl het balanstotaal van centrale banken niet kleiner werd. Een andere grafiek laat zien dat het sentiment in de goudmarkt momenteel vrij zwak is. Is een opwaartse koersbeweging aanstaande?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2013

Euro klimt boven 1,36 dollar

De euro blijft maar hoger koersen. Vanochtend was de eenheidsmunt voor het eerst sinds november 2011 meer dan 1,36 dollar waard. Woensdag werd de grens van 1,35 dollar doorbroken. De sterke euro is goed nieuws voor wie buiten de eurozone reist, maar minder goed nieuws voor de Europese exportbedrijven. Hun producten worden duurder voor afnemers aan de andere kant van de Atlantische Oceaan.

[...]

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 1 februari 2013

Hallucinante faillissementscijfers in januari

In januari gingen in België 1.147 bedrijven over de kop. Dat is een stijging met 40,4 procent tegenover januari vorig jaar, toen met 817 faillissementen al een record voor de maand januari sneuvelde. Dat meldt handelsinformatiekantoor Graydon, dat spreekt van "hallucinante" cijfers.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs