Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 36511 tot 36515
Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: woensdag 2 januari 2013

AEX begint 2013 met stevige winst na begrotingsakkoord VS

De beurs in Amsterdam is vandaag met een stevige winst aan het nieuwe jaar begonnen. Ook de andere Europese beurzen openden flink hoger op de eerste handelsdag van 2013. De instemming van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden met het begrotingsakkoord zorgde wereldwijd voor opluchting onder beleggers.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: woensdag 2 januari 2013

Griekse toestanden in Nederland?

Vorige week liet Zalm weten dat aspirant-huizenkopers niet hoeven te rekenen op lagere hypotheekrentes. Natuurlijk kun je het realiteitsgehalte van het huidige hypotheekrenteniveau in Nederland in twijfel trekken.

Stopdebanken.nl heeft rigoureuze renteverhogingen van de ING Bank weten te voorkomen en heeft eenzelfde (bescheiden) rentebesluit bij ABN Amro Bank weten te bewerkstelligen. Zo is eenzelfde ING hypotheekrente bij onze oosterburen aanzienlijk lager dan in Nederland. Op basis waarvan?

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 2 januari 2013

Bouterse laat goudmijnen opdraaien voor Surinaamse verzorgingsstaat

Het Surinaamse staatshoofd Desi Bouterse zei positief gestemd te zijn over de economische ontwikkeling van zijn land in het nieuwe jaar, zo berichtte het ANP dinsdag. Tijdens de nieuwjaarstoespraak verwees Bouterse naar de overeenkomst die hij gesloten heeft met de goudmijnen in Suriname. Maar liefst 58% van de opbrengt uit de goudwinning zal worden afgedragen aan de overheid.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 2 januari 2013

Grafiek: De belastingverhoging versus begrotingstekort VS

Soms zegt een plaatje meer dan duizend woorden en de huidige fiscal cliff discussie schreeuwt om een dergelijk plaatje. Ondanks alle mooie woorden van Obama over het 'sluiten van de begroting' en de aandacht die de media gegeven heeft aan de overeenkomst die nu bereikt is blijft de Amerikaanse overheid diep in de rode cijfers.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 2 januari 2013

‘AEX begint 2013 met winst’

De beurs in Amsterdam begint woensdag met winst aan het nieuwe jaar. Ook de andere Europese beurzen zullen hoger openen.

De instemming van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden met het akkoord over de Amerikaanse staatsfinanciën zorgt wereldwijd voor opluchting onder beleggers.