EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36516 tot 36520
Geplaatst op: dinsdag 22 januari 2013

Column Kees de Kort | Japan: steeds groter en gekker

"De Bank of Japan wil dat er inflatie komt, maar dat wil natuurlijk helemaal niemand. Er zijn 127 miljoen Japanners en nul die hogere prijzen willen. Dat is al vreemd", legt De Kort uit."Je moet een onderscheid maken tussen de financiële wereld en de economische realiteit in Japan. De financiële wereld vindt het allemaal fantastisch, maar de Japanners denken 'het wordt steeds groter en gekker'. En dat lijkt niet op herstel, maar op méér problemen."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 januari 2013

Tientallen pensioenfondsen gaan korten

Circa 70 pensioenfondsen staan er financieel zo slecht voor dat ze de oudedagsvoorziening  van hun deelnemers moeten verlagen. Hierdoor krijgen miljoenen Nederlanders op 1 april aanstaande te maken met een korting.

Dat maakte toezichthouder De Nederlandsche Bank (DNB) vanmorgen bekend. DNB schat voorlopig dat 2,0 miljoen actieve deelnemers, 1,1 miljoen gepensioneerden en 2,5 miljoen zogenoemde slapers geraakt worden. De gewogen gemiddelde korting bedraagt 1,9%.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 januari 2013

Dit is waarom wij in Egypte beleggen

Bill Gates, een van de rijkste personen ter wereld, investeert met zijn persoonlijk beleggingsfonds en samen met andere Amerikaanse investeerders $ 1 miljard in OCI nv, de moederholding van een Egyptisch bouwbedrijf. Het is de eerste keer dat Bill Gates investeert in Egypte.

Door de kapitaalverhoging van OCI nv kan het de resterende aandelen van dochterbedrijf Orascom Construction overnemen alsook de expansie van het bedrijf verder uitbreiden. Dit bewijst dat er hernieuwde interesse is vanuit het buitenland om te investeren in Egypte.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 januari 2013

Kankercel verhongert door goud

Bepaalde vormen van lymfeklierkanker zijn mogelijk te bestrijding met behulp van kleine goudbolletjes die lijken op HDL-cholesterol. Dit concluderen wetenschappers uit Chicago na onderzoek bij muizen.

Lees verder op artsennet.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 januari 2013

Russische goudreserve stijgt met 3,2 miljoen ounces in 2012

Er lijkt maar geen einde te komen aan de Russische koopwoede naar goud. De nieuwste cijfers lieten opnieuw een stijging van 600.000 ounces zien in de maand december 2012 in de kluizen van de centrale bank van Rusland.

Er lijkt maar geen einde te komen aan de Russische koopwoede naar goud. De nieuwste cijfers lieten opnieuw een stijging van 600.000 ounces zien in de maand december 2012 in de kluizen van de centrale bank van Rusland.

Hierdoor bedraagt de totale goudaankoop van Rusland in 2012 zo’n 3,2 miljoen ounces, waardoor de totale Russische goudreserve inmiddels op 30,8 miljoen ounces zit.

En het ziet er niet naar uit dat de goudhonger van de Russen snel zal stillen. Vooral niet nu Europa op de kar van goudrepatriëring is gesprongen.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs