EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36516 tot 36520 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

‘Sequester’ doet Wall Street sidderen en beven

De investeerders in de US maken zich tegenwoordig vooral zorgen over de belastingverhogingen die samenhangen met de ‘fiscal cliff’. Daarbij verliezen ze een ander groot gevaar uit het oog, namelijk dat van de zogenaamde sequester en de besparingen die daarmee gepaard gaan.

Die besparingen, voor een totaal bedrag van 110 miljard dollar, worden van kracht wanneer het Congress voor de datum van 1 maart geen akkoord heeft bereikt over het sequester. Het ziet er voorlopig niet naar uit dat dit akkoord er zal komen, Democraten en Republikeinen blijven elkaar rustig uitschelden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Martin Wolf: Eurocrisis is nog niet voorbij

Martin Wolf, columnist bij de Financial Times, zegt dat de eurocrisis nog lang niet voorbij is. De Euro heeft nog veel structurele problemen die nog steeds niet opgelost zijn. Zonder een fiscale unie met transfers van welvaart, kan een muntunie niet overleven.

Diegene die geloven dat de eurocrisis opgelost is, geloven in een economisch mirakel of in de bereidheid van de bevolking in de Zuiderse landen om de economische depressie verder te ondergaan. Beide mogelijkheden lijken onbestaande.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Londen opnieuw duurste kantoormarkt ter wereld, Brussel op 35ste plaats

Londen staat voor het eerst sinds 2008 op de eerste plaats in de lijst met duurste kantoorhuurprijzen. Ze verdringt daarmee Hongkong naar de tweede plaats. De Braziliaanse grootstad Rio de Janeiro vervolledigt de top drie. De Europese wijk in Brussel staat op plaats 35. Dat staat in een onderzoek dat gepubliceerd is in Cushman & Wakefields 'Office Space Across the World 2013'.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Beleggen in de VS aan -99% korting?!

Beleggers zijn steeds op zoek naar de koopjes in de markt. De beurzen worden dan afgespeurd, in hun zoektocht naar de goedkoopste aandelen.

Helaas is dit niet zo simpel, er komen zoveel factoren bij kijken dat de kans op succes bijzonder klein is. Met alle gevolgen van dien voor de portefeuilles.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Enkele akelige cijfers over de evolutie van de Spaanse schulden

We trappen een open deur in door te stellen dat het niet goed gaat met Spanje. Het land scoort op alle gebieden slecht, met natuurlijk een uitschieter wat de werkloosheidsgraad betreft. Vooral de jeugdwerkloosheid baart de regering in Madrid grote zorgen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs