EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36526 tot 36530 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

EU-akkoord over meer begrotingscontrole

BRUSSEL - Er is een Europees akkoord over meer begrotingscontrole vanuit de Europese Commissie op de lidstaten.

Het Europees Parlement, de EU-lidstaten onder voorzitterschap van Ierland en de Europese Commissie zijn het woensdag eens geworden over het zogenoemde 'two pack'.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Nog geen herstel in zicht voor bedrijfsleven

Dat blijkt woensdag uit de resultaten van de Conjunctuurenquête Nederland (COEN), een gezamenlijk conjunctuuronderzoek van de Kamers van Koophandel, VNO-NCW, MKB Nederland, Centraal Bureau voor de Statistiek en Economisch Instituut voor de Bouw.

In het eerste kwartaal van 2013 staan alle indicatoren diep in het rood. De verwachting voor de omzet belandt op het laagste niveau van de laatste 3 jaren, terwijl ook een forse afname van de werkgelegenheid wordt voorzien. Daarnaast zijn de verwachtingen van ondernemers voor de export somber.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Amerikaanse bedrijven steeds vaker belaagd door internetpiraten

Tientallen Amerikaanse bedrijven zijn de afgelopen dagen het slachtoffer geworden van een hackerscollectief uit Oost-Europa. Onder andere Facebook en Apple zijn betrokken partij. In sommige gevallen waren de gevolgen voor de bedrijven en de eindgebruikers schijnbaar te verwaarlozen, maar de aanvallen tonen duidelijk aan hoe broos de beveiliging op het net is en hoe groot de gevaren zijn die om de hoek loeren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

'36 Miljard euro illegaal weggesluisd uit Rusland'

MOSKOU - Ruim 36 miljard euro is in 2012 illegaal uit Rusland weggesluisd. Meer dan de helft van het totaalbedrag werd door een kleine groep mensen naar het buitenland overgeboekt.

Dat blijkt uit een studie van de Centrale Bank in Rusland waarvan de resultaten woensdagmiddag worden gepubliceerd, meldde de Russische krant Vedemosti dinsdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 20 februari 2013

Handelstekort Japan stijgt naar recordniveau

De Japanse economie leunt meer op import dan ooit tevoren, zo blijkt uit de laatste cijfers van de handelsbalans. Het tekort was in januari met ¥1.629 miljard groter dan ooit tevoren. Dat is zorgwekkend, omdat de goedkope munt juist de export moet stimuleren.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs