Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 36536 tot 36540
Bron: RT[z]
Geplaatst: zondag 23 december 2012

Laatste kans om fiscal cliff te vermijden

Ontwikkelingen rond de Amerikaanse begrotingscrisis (fiscal cliff) zullen komende week de beurshandel domineren. De Democraten en Republikeinen hebben nog 1 week voordat de Amerikaanse economie geraakt wordt door een combinatie van bezuinigingen en belastingverhogingen ter waarde van 600 miljard dollar. Gevreesd wordt dat de Verenigde Staten in een recessie belanden als beide kampen er niet in slagen de begrotingscrisis af te wenden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 23 december 2012

'Obama wil VS in afgrond storten'

President Barack Obama wil de Verenigde Staten in het begrotingsravijn laten storten zodat hij de Republikeinen de schuld kan geven. 

Dat zei de Republikeinse senator namens de staat Wyoming, John Barrasso, in het tv-programma Fox News Sunday. Barrasso leidt de Republican Policy Committee, een denktank, en staat daarmee op de vierde plek in de pikorde binnen de partij.

Bron: geennieuws.com
Geplaatst: zondag 23 december 2012

De verdwenen EU miljarden

Wij zullen u vandaag niet lastig vallen met zwaar leesvoer. Vandaar dat wij een 24 minuten durend filmpje plaatsen om te laten zien waaraan Brussel of zo u wilt de EU uw geld uitgeeft, geld echter, zoals wij reeds eerder schreven dat “ergens naar toe verdwijnt” en waarvan de EU slechts weet dat het wèl is uitgegeven, maar waaraan ? Veel kijkplezier !

Bron: goudbubbel.nl
Geplaatst: zondag 23 december 2012

Iran trekt voor 500 miljoen aan goud investeringen aan

Zoals al eerder bericht heeft Iran het op dit moment zwaar. Het land staat onder druk van de complete wereld en er zijn door diverse landen sancties opgelegd om te voorkomen dat het land verder kan gaan met bijvoorbeeld het ontwikkelen van nucleaire wapens. Afgelopen weekend is bekend geworden dat Kazachstan en de Arabische Emiraten voor 529 miljoen dollar een belang hebben genomen in enkele goudmijnen in Iran om zo verder invloed te krijgen op het edelmetaal wat in Iran in de grond zit.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: zondag 23 december 2012

Goud dik de hoogte in door falend Amerika

Meerdere dagen ging het fout, maar vandaag is goud dan toch eindelijk weer eens behoorlijk de hoogte ingeschoten. Goud staat op dit moment op een koers van 1658 dollar, terwijl het edelmetaal de dag begon met een koers die 10 dollar lager lag. Een halve procent erbij in één dag tijd is behoorlijk te noemen, zeker in het kader van het koersverloop van goud van de afgelopen week.