EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3656 tot 3660
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Politieke partij betaalt deelname aan verkiezingen met bitcoin

De Piratenpartij heeft de waarborgsom van €11.250,- voor deelname aan de Tweede Kamerverkiezingen betaald uit bitcoin donaties. De Piratenpartij is de eerste politieke partij in Nederland die van bitcoin gebruikt maakt om deel te kunnen nemen aan de aankomende verkiezingen op 15 maart 2017. Door de bitcoin donaties te gebruiken, spreekt de Piratenpartij vertrouwen uit in deze voor velen relatief nieuwe en onbekende manier van digitaal betalen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Belgen hebben meer dan 260 miljard euro op spaarboekje staan

De Belgische spaarboekjes dikken opnieuw aan. In december stond er 261,6 miljard euro op de boekjes. Dat blijkt uit de jongste statistieken van de Nationale Bank.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Leidt het tijdperk Trump de Amerikaanse ‘brain drain’ in?

In de Verenigde Staten zijn verscheidene buitenlandse wetenschappers gestart met een zoektocht naar een nieuwe betrekking elders in de wereld.

Er is immers ook in wetenschappelijke kringen grote onrust ontstaan over de houding van de huidige Amerikaanse regering tegenover buitenlanders.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Amerikaanse jobmotor op volle toeren

Het gaat de Amerikaanse economie voor de wind, dat is duidelijk te zien aan de werkgelegenheidscijfers. Vorige maand werden er meer jobs gecreëerd dan voorzien. Er kwamen maar liefst 227.000 nieuwe jobs bij, daarmee wordt de verwachting van 185.000 nieuwe jobs meer dan ingelost. Het aantal nieuwe arbeidsplaatsen zit de afgelopen maanden in een stijgende lijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Hoe word je snelst rijk in Amerika?

Wie in de Verenigde Staten een betere kans wil om tot de nationale elite toe te treden, moet vooral op rijke ouders of schoonouders rekenen.

Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers aan de Stanford University over sociale mobiliteit in de Verenigde Staten.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs