EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36561 tot 36565 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2013

Goud op weg naar een wereldwijd tekort

Richard Evans zegt in The Telegraph dat de goudprijs kan stijgen naar $ 2.000 door een wereldwijd tekort aan goud. De goudsector zit al enkele jaren in de hoek waar de klappen vallen. Hierdoor hebben de mijnbouwers hun investeringen teruggedrongen. Dit zal de komende jaren leiden tot een tekort aan goud.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2013

Italiaanse leningen dalen, slechte leningen stijgen

We zeiden eerder al dat het aantal slechte leningen in de Eurozone in de lift blijft. Dit komt mede door de stijgende slechte leningen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2013

Verlaagde BTW in de bouw

Om de bouwsector een impuls te geven in deze tijden van economische crisis heeft het kabinet besloten een totaalpakket aan maatregelen te treffen. Een van die maatregelen is dat de BTW voor renovatie en onderhoud omlaag gaat van 21 naar 6 procent. Ook maatregelen als een energiebesparingsfonds zijn onderdeel van het totaalpakket voor het aanjagen van de bouw en de woningmarkt.

Lees verder op algemeen.info
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2013

Topman Novartis ziet af van 60 miljoen euro vertrekpremie

De vertrekkende topman van het Zwitserse farmaciebedrijf Novartis, Daniel Vasella, ziet af van zijn vertrekpremie van omgerekend bijna 60 miljoen euro na grote ophef over de zaak in Zwitserland. Dat maakte hij dinsdag bekend.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: dinsdag 19 februari 2013

Sprott: op een gegeven dag ontploft de boel

Eric Sprott is heel bezorgd over de gang van zaken in de financiële wereld. Er heerst ontzetten veel chaos in het systeem en we voelen dat langs alle kanten. De mensen kunnen dit nog niet helemaal vatten omdat ze gewoon zijn dat alles altijd goed komt. Niemand gelooft in een slechte afloop, maar op een dag ontploft de boel.

Volgens Sprott worden goud en zilver onderdrukt omdat ze representatief zijn als een kanarie in de koolmijn. Als goud en zilver te hard stijgen, gaan de mensen wel beseffen dat er iets niet klopt. De acties van de centrale banken zijn onverantwoord en belachelijk. Dit zou voor hogere prijzen moeten zorgen bij de edelmetalen, maar dit wordt tegengewerkt om de mensen een rad voor de ogen te draaien.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs