EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36566 tot 36570 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

'Westerse bedrijven denken nog altijd ons de les te moeten spellen'

Het Westen moet ophouden met Afrika als een kolonie te behandelen. Doet het dat niet dan zal het verder terrein verliezen aan China en andere opkomende landen. Dat heeft de Zuid-Afrikaanse president Jacob Zuma gezegd ter gelegenheid van de BRICS-top die voor het eerst in Zuid-Afrika plaatsvindt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

China importeert meer olie dan de VS

China heeft in december meer olie geïmporteerd dan de VS. China importeerde 6,12 miljoen vaten per dag, in de VS was dat 5,98 miljoen. De VS exporteert sinds kort meer olie naar opkomende economieën, terwijl er door winning van schaliegas minder olie ingevoerd wordt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

"China is goed voorbereid op een valutaoorlog"

Yi Gang, de vice-gouverneur van de Chinese centrale bank, zegt goed voorbereid te zijn op een valutaoorlog. Hij voegt eraan toe dat een valutaoorlog nog steeds te vermijden is, maar dat de G20-landen hun ruime monetaire beleid nog niet willen inperken.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Personeel Iberia staakt opnieuw: 1.300 vluchten geschrapt

Bij de Spaanse luchtvaartmaatschappij Iberia is een nieuwe week van stakingen begonnen. De vakbonden roepen het cabine- en grondpersoneel op het werk neer te leggen, uit protest tegen geplande saneringen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 4 maart 2013

Spaartegoeden naar nieuw record

Nederlanders hadden eind januari een recordbedrag van in totaal 328,4 miljard euro op hun spaarrekeningen staan. Dat is 4,8 miljard meer dan vorig jaar.

Dit is het hoogste niveau sinds het Cenbraal Bureau voor de Statistiek (CBS) de gegevens in 1991 begon bij te houden. De tegoeden stegen voornamelijk door bijgeschreven rente.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs