Nieuws / Artikelen met het woord

58166 artikelen gevonden. Artikel 36566 tot 36570
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 9 januari 2013

Ka’ching: Facebook knalt door 30 dollar!

Het is alweer feest bij Slim Beleggen… Het aandeel van Facebook knalde zopas door de barrière van 30 dollar!

De abonnees van het Technologie Rapport kunnen weer eens fles bubbels laten knallen, want we adviseren op het aandeel FB op te pikken net boven 20 dollar.

Het rendement zit hierdoor op bijna 45 procent op amper 2 maanden tijd: BOEM!

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 9 januari 2013

'Europese welvaartsstaat kan zijn burgers niet langer beschermen'

László Andor, de Eurocommissaris voor Werkgelegenheid, Sociale Zaken en Integratie, stelde het EU-rapport Employment and Social Developments in Europe 2012 voor. Inwoners van de Europese Unie lopen steeds meer kans op armoede en uitsluiting. Terwijl Noord-Europa van het ergste verstoken blijft, bereikt de werkloosheid in Zuid-Europa recordhoogtes. De kloof tussen Noord en Zuid is een gevolg van de ideologische besparingspolitiek, schrijft de Oostenrijkse Wiener Zeitung:

Bron: rt[z]
Geplaatst: woensdag 9 januari 2013

Lagere netto pensioenuitkering door belastingverhoging

Gepensioneerden en andere pensioengerechtigden krijgen te maken met een flink lagere netto pensioenuitkering. De verlaging kan in sommige gevallen oplopen tot meer dan 5%, rekende pensioenfonds PNO Media uit voor RTL Z.

[...]

Bron: rt[z]
Geplaatst: woensdag 9 januari 2013

Deze pensioenfondsen gaan korten op 1 april

  Tientallen pensioenfondsen gaan de pensioenen en de pensioenrechten op 1 april korten. De percentages liggen tussen de 0,5% en 12%. De kortingen zijn onherroepelijk. Als de fondsen eind 2013 nog niet op 105% staan volgt er nog een ronde afstempelen.

Bron: rt[z]
Geplaatst: woensdag 9 januari 2013

Spaanse centrale bank scherpt toezicht aan

  De Spaanse centrale bank scherpt het toezicht op financiele instellingen in het land aan, onder meer door inspecties ter plaatse uit te gaan voeren. Dit meldde de centrale bank dinsdagavond in een rapport.

[...]