Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 36576 tot 36580
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 11 december 2012

Voorzichtige winsten op Europese beurzen

De Europese beurzen sloten dinsdag met bescheiden winsten. De stemming werd gesteund door een onverwachte stijging van het Duitse beleggersvertrouwen. Ook koesterden beleggers een sprankje hoop dat de zogeheten 'fiscal cliff' in de Verenigde Staten kan worden afgewend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 11 december 2012

Het grote geld rekent op een herstel van de Amerikaanse vastgoedmarkt

Is de onroerend goed markt in de VS nu eindelijk weer boven water? Voldoende signalen wijzen in die richting en worden sterker en sterker. Een bijzonder sterk signaal is dat het grote geld opnieuw zijn weg naar de Amerikaanse vastgoedmarkt heeft gevonden.

De situatie is echter helemaal anders dan enkele jaren geleden alvorens de vastgoed bubbel implodeerde. Toen ging de voorkeur van de investeerders vooral interesse hadden voor hypotheken op basis van afgeleide producten die toelieten om met een hefboomeffect op prijsstijgingen in te spelen.

Bron: dagelijksestandaard.nl
Geplaatst: dinsdag 11 december 2012

'Twintigers 10 jaar langer werken dan grootouders'

Nederlandse pensioenen zijn door een reeks hervormingen met 15 tot 35 procent verlaagd in 15 jaar tijd. Om dat lagerepensioen te verdienen moeten de twintigers van nu ongeveer 10 jaar langer werken dan hun grootouders. Bovendien betalen ze een veel hogere pensioenpremie.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 11 december 2012

'Bankentoezicht niet voor alle banken’

De kans wordt steeds groter dat er geen Europese toezichthouder voor alle banken in de eurozone komt.

Er wordt gewerkt aan een voorstel waar de Europese Centrale Bank toezicht gaat houden op bepaalde categorieën banken, zo is in Brussel vernomen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 11 december 2012

Chinese hang naar luxe blijft groeien

Chinese consumenten zijn over 2 jaar goed voor de aankoop van een derde van alle luxe goederen wereldwijd. Dat blijkt uit een prognose van consultancybureau McKinsey. Nu wordt nog een kwart van de luxe tassen, schoenen, horloges, juwelen en kleren aan Chinezen verkocht.