Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 36586 tot 36590
Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 21 december 2012

AEX stijgt meer dan gemiddelde van laatste 25 jaar

Met een koersrendement voor de AEX-index van 10% ligt dit boven het gemiddelde van de laatste 25 jaar.

Inclusief dividendrendement ligt het rendement voor aandelenbeleggers zelfs rond de 14%, aldus BinckBank. Ook bedrijfsobligaties hebben het goed gedaan met koerswinsten tussen 10 en 20%. Daar komt nog ongeveer 5% couponrente bij.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 21 december 2012

Huizenprijzen bijna 7 procent gedaald

De prijsdaling was afgelopen maand minder groot dan in de 4 voorafgaande maanden. Ten opzichte van voor de crisis in augustus 2008, toen de huizenprijzen een piek bereikten, bedraagt de prijsdaling ruim 16 procent.

De huizenprijzen liggen al een aantal maanden op het niveau van begin 2004.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 21 december 2012

Vijftien procent minder autoinschrijvingen in 2013

Federauto, de Belgische confederatie van de autohandel en -reparatie, voorziet in 2013 15 procent minder inschrijvingen van wagens. Dat cijfer zou zo gelijkaardig zijn aan de daling die voor heel 2012 verwacht wordt. Dat meldt Federauto vandaag.

Bron: presseurop.eu
Geplaatst: vrijdag 21 december 2012

Arme Grieken...

Een Duitse psychotherapeut, gespecialiseerd in de behandeling van post-traumatische stress, reist af naar Griekenland. Wat hij daar ziet, overtreft zijn ergste vermoedens. Door de crisis is de verzorgingsstaat verwoest en staat de maatschappij op springen. Fragmenten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 21 december 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX opent 2 punten lager

De AEX opent naar verwachting lager nu het begrotingsvoorstel van de Amerikaanse republikeinse partij in de VS weer heeft ingetrokken wegens gebrek aan voldoende steun.

Koen Bender, vermogensbeheerder bij Mercurius Vermogensbeheer gaat uit van een verlies van 2 punten. "Het draait vrijdag in eerste instantie om de fiscal cliff. Het intrekken van het eigen voorstel in geen gunstig signaal, maar is ook onderdeel van het politieke spel. Niemand wil de fiscal cliff, waarmee de druk onverminderd groot blijft om er uit te komen", aldus Bender.