EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
44
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
40
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3661 tot 3665
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Amerikaanse jobmotor op volle toeren

Het gaat de Amerikaanse economie voor de wind, dat is duidelijk te zien aan de werkgelegenheidscijfers. Vorige maand werden er meer jobs gecreëerd dan voorzien. Er kwamen maar liefst 227.000 nieuwe jobs bij, daarmee wordt de verwachting van 185.000 nieuwe jobs meer dan ingelost. Het aantal nieuwe arbeidsplaatsen zit de afgelopen maanden in een stijgende lijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Hoe word je snelst rijk in Amerika?

Wie in de Verenigde Staten een betere kans wil om tot de nationale elite toe te treden, moet vooral op rijke ouders of schoonouders rekenen.

Dat is de conclusie van een onderzoek van wetenschappers aan de Stanford University over sociale mobiliteit in de Verenigde Staten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

7 strategieën die de rijke volgen … om nóg rijker te worden

De rijken worden rijker en de armen worden armer. Velen vinden dit niet eerlijk. Maar wat kan je er aan doen, niet veel toch? Fout! De rijken worden rijker, maar dat is niet hun fout, dat is hun verdienste. Wil je weten hoe ze het doen, kijk dan eens naar de 7 strategieën die ze gebruiken.

De rijken worden niet alleen rijker omdat ze meer geld hebben, maar ook omdat ze weten wat ze moeten doen met hun geld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Volgens Richard Branson moet iedereen deze 8 documentaires gezien hebben

Self-made miljardair en levensgenieter Richard Branson kijkt ook als eens graag naar een film op tv. Hij is zelf liefhebber van Frank Underwood in House of Cards, maar met zijn gezin kijkt hij veel liever naar documentaires. Kwestie van het goede voorbeeld te geven en zijn kennis te delen kan dit tellen

Dit is een lijst met de 8 favoriete documentaires van een van de meest succesvolle ondernemers van de laatste decennia.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 5 februari 2017

Nieuw-Zeeland, toevluchtsoord voor miljardairs?

Nieuw-Zeeland wordt door de superrijken als het ultieme toevluchtsoord bestempeld. Dat zegt het magazine The New Yorker in een reactie op berichten over Peter Thiel – één van de oprichters van PayPal en in Silicon Valley één van de weinige supporters van Donald Trump.

Bekend werd immers dat Thiel een Nieuw-Zeelands paspoort heeft gekregen, hoewel hij niet aan alle vereisten voor het document heeft voldaan.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs