EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3661 tot 3665 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 28 april 2017

Levenslang 1.000 euro bovenop pensioen vergt kapitaal van 416.000 euro

Wil je na je pensioen blijven leven zoals je dat vandaag doet? Dan zal je voor een extra inkomen bovenop je wettelijke pensioen moeten zorgen. Een 65-jarige die vandaag met pensioen gaat, kan bovenop zijn wettelijke uitkering  levenslang maandelijks 1.000 euro netto extra ontvangen indien hij een kapitaal van zowat 416.000 euro kan inzetten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 28 april 2017

Wie deze 7 dingen doet, zal nooit rijk worden

Sommige dingen mag je echt niet doen. Wanneer je rijk wilt worden, moeten alle puzzelstukken juist in elkaar vallen. Bij de ene gaat dat al sneller als bij de andere. Maar niets houd je tegen om veel geld te verdienen. Hoewel, niets is overdreven. Er zijn wel degelijk dingen die jou tegenhouden. Wanneer je onderstaande 7 dingen doet bijvoorbeeld, zal het alvast extra moeilijk worden.

Rijk worden kan iedereen, maar dan moet je wel onmiddellijk stoppen met deze fouten te maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 28 april 2017

Het bewijs dat Trump gezorgd heeft voor verdeeldheid…

Drie maanden geleden nam Trump plaats in het Witte Huis. Ook al is de miljonair nog maar een korte tijd actief als president van de VS, in die korte tijd is er heel wat gebeurd. Zo heeft Trump zich onder andere verrassend genoeg gemengd in het conflict met Syrië. Daarnaast zijn de spanningen tussen Noord-Korea en de Verenigde Staten flink opgelopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 28 april 2017

China wordt baas in de ruimte

Indien de Verenigde Staten er niet in lukken een soepeler kader te creëren voor zijn nationale ruimtevaartindustrie, zal het land snel zijn wereldwijd leiderschap in de sector aan China verliezen.

Die boodschap komt van de Amerikaanse ruimtevaartbedrijven, die tijdens een hoorzitting in de Amerikaanse Senaat een reeks bemerkingen en verwachtingen terzake naar voor hebben gebracht.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 28 april 2017

Bitcoin weer boven de 1.300 dollar

Bitcoin koerst vandaag voorbij de 1.300 dollar op de hoop dat de Winklevoss bitcoin ETF, een indexfonds dat een mandje van bitcoinkoersen volgt, toch wordt geaccepteerd.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs