EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36606 tot 36610 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 18 februari 2013

Infographic: De VS in 1966 en nu

Deze infographic van de website Center for American Progress laat een aantal interessante demografische en economische feiten zien over de Amerikaanse economie van 1966 en die van nu.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 18 februari 2013

Ze hoorde ze wel maar de politiek luisterde niet

De Economische en Monetaire Unie die nu op stapel staat, legt niet de basis voor een moderne Europese sociale welvaartsstaat, maar zal daarentegen tot meer werkloosheid en sociale spanningen leiden....

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: maandag 18 februari 2013

'Politici die hun land echt wilden helpen, moeten belastingsystemen hervormen, eerder dan over belastingontwijking z

Individuen en bedrijven die belastingen ontwijken zijn in goede tijden al onpopulair. Maar in slechte tijden zijn ze zo gehaat dat burgers en politici luidkeels eisen dat men zowel de ‘ontwijkers’ als de ‘belastingparadijzen’ met harde hand aanpakt. The Economist legt uit waarom het gevecht tegen belastingontwijkers een populistische, hypocriete en misplaatste zet is.

In Europa concentreert men zich vooral op grote bedrijven zoals Amazon en Starbucks en David Cameron plaatste onlangs belastingontwijking door bedrijven vooraan de G8-agenda. De V.S. nemen individuen en banken in het vizier via de ‘Foreign Account Tax Compliance Act’ (FATCA) die buitenlandse financiële firma’s dwingt om hun Amerikaanse klanten te identificeren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 18 februari 2013

Shanghai Gold Exchange bereikt recordvolume

De handel in goudcontracten aan de Shanghai Gold Exchange bereikte vandaag een recordvolume van meer dan 22.000 kilo. De handel was een week gesloten in verband met Chinees Nieuwjaar, maar ook de lagere prijs zorgde voor extra handel bij Chinese beleggers.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 18 februari 2013

Container perst afval met zonne-energie

Door afval samen te persen met zonne-energie zorgt CompriCon dat containers minder vaak geleegd hoeven te worden. En dat scheelt CO2-uitstoot.

Voor in de kleinere straten in Amsterdam-Oost is het af en toe dringen geblazen: vuilniswagens legen de containers waar bewoners hun afval in storten, blokkeren ze de doorgang, scheren rakelings langs de auto’s en blazen ondertussen flink wat CO2 uit.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs