EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36641 tot 36645 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Kort nieuws van de dag

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste feiten in de media via het "Kort nieuws van de dag".

Bankia kondigt historisch verlies van 19 miljard euro aan

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Global forex flows tonen aan dat de grote investeerders terug zijn

De afgelopen jaren viel er niet zo heel veel te beleven op de foreign exchange market, een markt met een omvang van ongeveer 5.000 miljard dollar. Daar is recent echter verandering in gekomen, want de voorbije weken stonden de valutamarkten zowat op stelten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Vreedzame revolutie IJsland gecensureerd (video)

Econoom en redacteur van News of Iceland Steinar Bjornsson spreekt over de vreedzame revolutie in IJsland en hoe de bevolking van het land zonder enige vorm van geweld het systeem heeft veranderd.

Na de kredietcrisis liet de IJslandse overheid de banken omvallen. In 2011 stuurde de overheid een aantal FBI-agenten naar huis.

Lees verder op niburu.nl
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Kamer stemt in met staatsgarantie aan DNB

Een ruime Kamermeerderheid zal donderdag instemmen met een constructie waarbij de Staat een garantie van 5,7 miljard euro aan De Nederlandsche Bank verleent.

In ruil daarvoor krijft da staat de komende jaren in totaal 3,2 miljard euro aan winstafdracht. De regeringspartijen VVD en PvdA en de oppositiepartijen D66 en GroenLinks zijn voor.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 28 februari 2013

Hoeveel zat het CPB er in de afgelopen jaren naast?

De vertrekkende minister van Financiƫn draagt zijn departement over aan zijn opvolger, november 2012

Pas volgend jaar trekt de economie aan, bericht het Centraal Planbureau vandaag. In 2012 voorspelde het CPB nog economische groei voor dit jaar. Ieder jaar blijkt de praktijk weerbarstiger dan de daaraan voorafgaande voorspellingen. Wat zeggen de prognoses van voorgaande jaren over de CPB-voorspelling van dit jaar?

Lees verder op volkskrant.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs