EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
34
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36641 tot 36645 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Mark Dice probeert een Silver Eagle te verkopen

Mark Dice deed laatst een poging om een gouden munt weg te geven aan iemand die de waarde van die munt ongeveer kon raden. Dat werd geen succes, dus pakt hij het anders aan. Dit keer wil hij een Silver Eagle muntstuk van ruim $30 ruilen voor een briefje van $1.. Het resultaat: Hilarische beelden!

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Paardenvleesschandaal breidt zich uit naar België, Nederland en Zwisterland

De diepgevroren lasagnes bolognaise van het merk Picard die in België werden verkocht zijn dezelfde als in Frankrijk. Dat bevestigt het bedrijf Picard. Analyses in Frankrijk brachten aan het licht dat de lasagnes paardenvlees bevatten, ook in Zwitserland toonden tests aan dat in lasagnes van het merk Coop paardenvlees zat. Vanavond is bekend gemaakt dat in Nederland het vlees nu is aangetroffen in een product waar het niet in hoort.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Obama doet 3D Printer aandelen exploderen

De markt mag dan wel niet enthousiast worden van de nieuwe State of the Union van Obama, de abonnees van het Technologie Rapport zijn inmiddels grote fans van de president!

Dat komt nadat hij in zijn uitgebreide speech de nodige aandacht gaf aan het 3D printer segment en het potentieel dat de sector te bieden heeft voor de toekomst van de VS.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

Thomson Reuters schrapt 2.500 banen

Thomson Reuters wil dit jaar 2.500 banen schrappen, zo meldt de Anglo-Canadese groep die financiële informatie levert vandaag. De ontslagen vallen in de divisie 'Financiën en risico's', één van de belangrijkste afdelingen. De ontslagen hebben dus geen betrekking op het gekende nieuwsagentschap Reuters.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 13 februari 2013

4 redenen om positief te zijn voor Nokia

De heropleving van BlackBerry heeft een beetje de wind uit de zeilen van Nokia gehaald. Maar Seeking Alpha vond 4 redenen waarom Nokia nog steeds koopwaardig blijft. Met de nieuwe Lumia series scoort Nokia goed. Het aandeel herstelde van een dieptepunt van $ 2,56 naar ongeveer $ 4.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs