EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 36646 tot 36650 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 18 februari 2013

Slimme energiemeter maakt opmars

AMSTERDAM - Steeds meer consumenten gebruiken een zogeheten slimme meter, waarmee ze hun energieverbruik dagelijks in de gaten kunnen houden.

Naar verwachting hebben eind dit jaar een half miljoen huishoudens zo'n meter, schrijft minister van Economische Zaken Henk Kamp (VVD) maandag in een brief aan de Tweede Kamer.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 18 februari 2013

Moeten we ons zorgen maken over Australië?

We weten inmiddels allemaal dat de motor onder de Australische economie de enorme mijnindustrie is, die de honger van grote groeimarkten zoals China blijft voeden. Aan de eindeloze stroom transporten van steenkool, ijzererts enzovoort richting China is weliswaar nog geen halt toegeroepen, maar er is toch sprake van enige vertraging.

De economische groei in de emerging markets is namelijk vertraagd en daar is Australië het slachtoffer van. Russ Koesterich van BlackRock maakt zich zorgen om de Australische economie, hij heeft daar welbepaald 4 grondige redenen voor die we u niet willen onthouden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 februari 2013

Infographic: Hoe de rijken vermijden belastingen te betalen

Onderstaande infographic op Top Accounting Degrees geeft een mooi beeld hoe de Amerikaanse superrijken vermijden hoe ze al teveel belastingen moeten betalen. De top 1 % in Amerika bezit 40 % van de welvaart. En ze slagen erin om jaarlijks $ 70 tot $ 100 miljard aan belastingen te vermijden/ontduiken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 18 februari 2013

ALARM: Spaanse schuld groeit met 146 miljard euro tot de hoogste schuldgraad sinds 1910!

Het gaat van kwaad naar rampzalig in Spanje. Zopas melden de Spaanse pers dat de schuld van Spanje andermaal steeg met 146 miljard euro in het afgelopen jaar.

De nationale schuld bedroeg eind 2012 maar liefst 882 miljard euro!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 februari 2013

Greenspan: "Alles draait om de aandelenmarkt"

Volgens Greenspan is de ontwikkeling van de aandelenkoersen erg belangrijk voor de Amerikaanse economie. Het is van belang dat de aandelenmarkt blijft stijgen, net als de huizenmarkt. Greenspan verwijst naar het zogenaamde "wealth effect". Dat betekent dat consumenten makkelijker geld uitgeven als hun vermogenstitels in prijs stijgen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs